Închide meniul

Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-ar putea lupta degeaba pentru titlu. Propunerea FRF care scandalizează granzii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2020, 13:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-ar putea lupta degeaba pentru titlu. Propunerea FRF care scandalizează granzii

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova este lider în Liga 1

Ar fi o lovitură importantă pentru Universitatea Craiova, care aşteaptă de 29 de ani să aducă din nou trofeul în Bănie. Oltenii au un punct avans faţă de CFR Cluj. În ultima etapă au derby cu jucătorii lui Dan Petrescu pentru clasarea pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vochin a inflamat spiritele în Liga 1

Consilierul preşedintelui FRF crede că, date fiind problemele cauzate de infectările cu Covid-19, nicio echipă nu ar trebui primescă titlul.

"Din punctul meu de vedere, dacă nu se joacă pe teren toate jocurile, atunci nu poți decide un titlu de campioană la 'masa verde'. Cel mai bine ar fi să nu existe nici un titlu decernat, iar în istoria campionatului, la ediția 2019-2020, în dreptul campioanei să stea o liniuță.

Cum să decizi o campioană dacă nu s-au jucat toate partidele? E ca și cum nu s-ar fi putut disputa finala Cupei României, dar ai fi decis să atribui unei echipe anume trofeul", a declarat Vochin la Telekom Sport.

Sunt probleme şi în play-out, care ar trebui să se încheie pe 18 august. Liga a solicitat modificarea datei pentru etapa a 14-a, aceasta urmând să se dispute după ce Dinamo şi-a jucat toate meciurile restante.

Reclamă

"Pentru a putea juca toate meciurile lui Dinamo trebuie să prelungim play-out-ul până la 18 august, iar barajul să se joace la 21 august. Decizia trebuie aprobată de FRF, în Comitetul Executiv sau un Comitet de Urgență, vom vedea ce decizie vor lua", a declarat Justin Ştefan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și