Închide meniul

Unul din şefii FRF îl susţine pe Gigi Becali: "Un stadion din bani publici e deschis oricui". Ironie despre inaugurarea arenei din Ghencea cu un meci de rugby

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 13:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Unul din şefii FRF îl susţine pe Gigi Becali: "Un stadion din bani publici e deschis oricui". Ironie despre inaugurarea arenei din Ghencea cu un meci de rugby

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

FCSB, chemată să joace în Ghencea de Mihai Stoichiţă

Directorul tehnic al FRF este de părere că FCSB poate juca pe noua arenă de 100 de milioane de euro. Mihai Stoichiţă consideră că, atât timp cât stadionul este construit din bani publici, nu doar CSA Steaua ar trebui să îşi dispute meciurile de acasă în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După părerea mea, cred că la aceste stadioane construite din banii noștri ar trebui să aibă acces toate sporturile. Nu-mi aduc aminte ca în Ghencea să se fi jucat vreodată în rugby.

Un stadion din bani publici e deschis oricui, nu doar FCSB-ului. E normal să poți să-l folosești. Dacă e construit de către CNI…e foarte complicat. Ministerul Apărării va decide cui îl închiriază”, a declarat Mihai Stoichiță după Afumați – FCSB 2.

EXCLUSIV | Ce spune Gigi Becali despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali pare că și-a luat gândul de la noul stadion Ghencea, deși a părut ironic atunci când a vorbit despre faptul că FCSB nu va avea voie să evolueze acolo.

”Stau să mă cert acum. Acolo la Ghencea nu ne lasă, are voie doar CSA-ul, ce să facem, dacă nu ne lasă. Jucăm unde ne lasă”, a spus Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Planul Armatei a fost dezvăluit de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susţine că Armata încearcă să o atragă pe FCSB pe stadionul Ghencea, în ciuda scandalurilor avute cu Gigi Becali.

"CSA Steaua își joacă viitorul în următoarele două luni. Dacă nu vor promova în Liga 2, cei de acolo vor avea soarta lui Dinamo de azi. Vor ajunge să facă chetă din piață în piață, dar nu vor scoate bani nici de benzină.

Vor veni vremuri grele în România și nu o să mai găsiți nebuni ca Gigi Becali să bage bani în fotbal. Am auzit sigur că Armata va închide robinetul, iar cu întreținerea noului stadion o să fie jale", a spus Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Unul din şefii FRF îi dă speranţe lui Gigi Becali
  • FCSB, chemată să joace în Ghencea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și