Închide meniul

Vali Lazăr, aproape de a da lovitura! Mijlocaşul este dorit în Qatar: "Pe primul loc este familia"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 3 septembrie 2020, 18:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Vali Lazăr, aproape de a da lovitura! Mijlocaşul este dorit în Qatar: "Pe primul loc este familia"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valentin Lazăr nu a mai dorit să continue la Dinamo

Mijlocaşul susţine că a luat decizia de a pleca în străinătate şi a nu mai continua la Dinamo datorită familiei sale. Lazăr este conştient că nu mai are foarte mulţi ani de jucat şi se gândeşte la siguranţa financiară a familiei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vali Lazăr: "Nu se compară banii pe care-i primesc acolo cu ce primeam aici"

"Soţia mea şi fiica mea, îşi doresc mai mult decât mine să mă duc în Qatar. Pentru mine, pe primul loc este familia. Nu se compară banii pe care-i primesc acolo cu ce primeam la Dinamo. 

Cei doi copii ai mei au un viitor mult mai bun acolo decât în ţară. Meciurile sunt seara, sau şi pe zi, în funcţie de rugăciuni. Nu ai antrenament dimineaţa, ai unul singur seara", a declarat Vali Lazăr la Digi Sport.

Ajuns la 31 de ani, Lazăr a evoluat în cariera sa pentru Petrolul, Sportul Studenţesc, Chimia Brazi, Dinamo, Concordia Chiajna, Al Sailiya, Al Kharitiyat sau Umraniyespor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și