Închide meniul

Vasile Miriuţă a aflat de ce a fost schimbat de Anamaria Prodan. "Sunt mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 8:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Vasile Miriuţă a aflat de ce a fost schimbat de Anamaria Prodan. "Sunt mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vasile Miriuţă a fost înlocuit cu Ruben Albes

Miriuţă a şi taxat-o pe Anamaria Prodan, cea care a intrat în Consiliul Director al clubului şi i-a împrumutat pe sibieni cu 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuţă, nemulţumit de deciziile luate de Anamaria Prodan

În locul lui Miriuţă a fost numit Ruben Albes. Cu el la conducere, Hermannstadt a obţinut 10 puncte în ultimele patru etape din play-out-ul Ligii 1. La meciul de debut, spaniolul a apărut descheiat la cămaşă.

"Doamna Reghecampf a venit acţionar la club. Pe banii dânsei şi a celorlalţi acţionari eu nu pot să conduc. A fost decizia dânşilor, nu am avut nimic de comentat. Dacă n-ai rezultate eşti schimbat, dacă ai rezultate te schimbă. Eu sunt puţin mai plinuţ şi nu îmi stă bine cămaşa. Mie îmi plăcea să mă îmbrac mai larg", a declarat Vasile Miriuţă la PRO X.

Cornel Dinu a avut, luna trecută, o reacţie acidă când l-a văzut pe Ruben Albes.

"Nu pot, nu pot. Mi s-a părut că seamănă aşa a şef de rând la plantaţie de cules căpşuni din Spania. Nouă ne dăm vreo şansă? Lui să-i dăm? Sibiul e un oraş frumos. Şef de rând la strâns căpşuni. Eu am aşa un respect pentru oraşul ăla. Şi noi am merita o soartă mai bună, la ce a produs Sibiul în ultimul timp. O fi antrenor, am de ale mele. Ce poate face băiatul ăsta în 10 meciuri?", a spus Cornel Dinu.

Reclamă

Hermannstadt este pe locul 5 în play-out. Are cu 6 puncte mai mult decât Politehnica Iaşi şi are 7 puncte avans faţă de Dinamo. Alb-roşiii au şi două restanţe de disputat.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și