Închide meniul

Victor Piţurcă o vrea pe Steaua direct în Liga 2! Argumentele antrenorului

Antena Sport Publicat: 19 mai 2020, 7:20

Victor Piţurcă o vrea pe Steaua direct în Liga 2! Argumentele antrenorului

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Victor Piţurcă o vrea pe Steaua în Liga 2

  • Victor Piţurcă cere ca Steaua să joace în Liga 2
  • Fostul selecţioner vrea ca FRF să aplice modelul Universităţii Craiova
  • Roş-albaştrii ar trebui să joace în august barajul pentru Liga 3

Steaua va juca pentru al treilea an la rând barajul de promovare în Liga a 3-a, partidele fiind programate la începutul lunii august. Piţurcă este un susţinător al proiectului Armatei şi consideră că FRF ar trebui să facă o excepţie în cazul roş-albaştilor, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Universităţii Craiova, în 2013. Clubul din Bănie şi-a început activitatea direct în Liga 2.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vom pune toți umărul cum vom putea ca echipa Steaua să revină acolo unde îi este locul. Fotbalul românesc are nevoie de Steaua. Părerea mea e că un club și o echipă ca Steaua ar trebui să fie invitată automat în Liga 2 de către Federația Română de Fotbal.

Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aş antrena-o, doar atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Victor Piţurcă la Pro TV. 

Reclamă

Ironii pe axa Steaua – FCSB

În plin conflict cu Gigi Becali, juristul Stelei, Florin Talpan, a exclus orice cale de împăcare. Mai mult, Talpan a ironizeat-o pe FCSB, despre care a spus că este o echipă mai puțin cunoscută.

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua este cel mai galonat club sportiv din țară. Astfel, nu există niciun motiv pentru care clubul nostru să fuzioneze cu alt club, mai ales cu unul care i-a folosit în mod ilegal marca, numele, palmaresul înființat în anul 2003 fără un palmares relevant. O asemenea insinuare mi se pare copilărească și jignitoare. Nu cred că echipa Real Madrid, de exemplu, primește oferte de fuziune de la cluburi mai puțin cunoscute, înființate după anul 2000, fără palmares, asa cum este FCSB", a declarat Talpan.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”