Închide meniul

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo, spectacol şi după umilinţa de la Botoşani! Surpriză pentru jucătorii dărâmaţi ai lui Gane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 8:01

VIDEO | Ultraşii lui Dinamo, spectacol şi după umilinţa de la Botoşani! Surpriză pentru jucătorii dărâmaţi ai lui Gane

AntenaSport

Fanii lui Dinamo, din nou la înălţime

Dinamo a pierdut fără drept de apel în deplasarea cu FC Botoşani. Jucătorii lui Jerry Gane au cedat cu 0-4 şi au înregistrat a doua înfrângere la rând în Liga 1. Asta nu i-a împiedicat pe ultraşi să cânte şi în Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VIDEO CU FANII LUI DINAMO

 

Fanii din proiectul DDB pot salva Dinamo

Cornel Dinu susţine că fanii din proiectul Doar Dinamo Bucureşti pot prelua echipa de la Pablo Cortacero. Planul ar fi al lui Ionuţ Negoiţă, care îl poate da în judecată pe iberic, anulând astfel tranzacţia din 2020.

Pe lângă cei 500.000 de euro pe care i-a plătit anul trecut lui Ionuţ Negoiţă, Cortacero s-ar fi angajat să achite şi 150.000 de euro în fiecare trimestru. Lucru care nu s-a întâmplat şi care îi dă posibilitatea fostului patrona să îi ceară acţiunile înapoi, susţine Cornel Dinu.

Reclamă

"Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și