Închide meniul

"Vin cu entuziasm şi energie". Edi Iordănescu a fost prezentat la CFR Cluj. Ce a spus despre Dan Petrescu şi de ce se teme cel mai mult

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 18:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

"Vin cu entuziasm şi energie". Edi Iordănescu a fost prezentat la CFR Cluj. Ce a spus despre Dan Petrescu şi de ce se teme cel mai mult

Facebook CFR Cluj

Edi Iordănescu a revenit la CFR Cluj

Iordănescu încă nu a uitat scurta perioadă petrecută pe banca ardelenilor în 2018, când a fost demis după ce a câştigat Supercupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, noul antrenor al lui CFR Cluj

"Mă bucur să fiu aici, mulţumesc patronatului şi conducerii. Sigur, a mai fost un episod acum doi ani şi ceva în care s-a terminat mai repede decât a fost normal. Cu toate astea am rămas şi cu lucruri bune şi nu în ultimul rând cu un trofeu frumos, primul trofeu pentru mine. A fost, pentru mine, prima oară şi singura oară când un club mi-a încetat unilateral contractul. A fost o dezamăgire, a contat, m-a afectat pe moment, dar am făcut un pas în spate. 

M-am întors pentru că am încredere deosebită în aceşti jucători, m-am întors pentru că am încredere deosebită că acest club poate să-şi continue traiectoria şi să performeze", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă. 

Iordănescu se teme de programul încărcat pe care îl are CFR Cluj, dar şi faptul că noii săi jucători sunt fără victorie în ultimele patru meciuri din toate competiţiile.

"Este un moment extrem de delicat, sunt multe motive pentru care subliniez acest aspect. Echipa nu traversează din punct de vedere sportiv o perioadă foarte bună. Calendarul este extrem de încărcat, sunt 5 meciuri în 18 zile şi foarte puţin timp la dispoziţie.

Reclamă

Vin cu entuziasm, cu energie. Vin după un antrenor pe care în respect şi îl apreciez deosebit de mult, Dan Petrescu, un antrenor care pentru noi, cei tineri, poate să fie în orice moment un exemplu. Eu cred că acest club poate în continuare să producă performanţă deosebită şi mi-ar plăcea ca să o facem împreună în următoarea perioadă", a transmis Edi Iordănescu. 

Pentru CFR Cluj urmează meciuri cu mare miză. În campionat le va întâlni pe Poli Iaşi, FCSB, Dinamo şi Universitatea Craiova. Săptămâna viitoare are confruntare decisivă cu Young Boys pentru calificarea în 16-imile Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și