Închide meniul

Vintilă a prins curaj! Tehnicianul FCSB îi cere jucători lui Becali

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2020, 6:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Vintilă a prins curaj! Tehnicianul FCSB îi cere jucători lui Becali

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Vintila, antrenorul echipei FCSB, urmareste meciul de fotbal contra echipei Dinamo Bucuresti, din etapa a XXV-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala, duminica, 16 februarie 2020. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO

  • Bogdan Vintilă vrea întăriri la FCSB
  • 6 jucători de la Academia sunt în lotul echipei mari, în acest moment
  • Becali nu mai vrea să bage bani în fotbalişti

Tehnicianul roş-albaştrilor a prins curaj şi i-a cerut întăriri lui Becali. Acesta din urmă a lăsat însă de înţeles că nu va mai investi în jucători, urmând a merge pe mâna tinerilor de la Academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu consider că mai trebuie aduși jucători care să întărească cumva echipa. În funcție de ce jucători tineri confirmă și rămân în continuare, în funcție de ei o să știm ce mai putem aduce sau nu. Acum e prematur să spun că vor veni anumiți jucători", a declarat Bogdan Vintilă.

FCSB are strategia făcută pentru sezonul următor

Bogdan Vintilă se vede la FCSB şi în sezonul următor şi a anunţat faptul că roş-albaştrii au deja pregătită strategia pentru sezonul următor.

Reclamă

"Ca orice club important, avem strategia pregătită pentru viitor, dar acestea sunt lucruri interne pe care nu le pot comenta public în acest moment. 

Avem acești jucători sub contract acum, cu ei vom merge până la finalul campionatului. Vedem ce va fi pe urmă", a mai spus Vintilă. 

Reclamă

Becali nu mai investeşte în jucători

Deşi Vintilă cere întăriri, Becali nu mai pare dispus să dea bani pe jucători. Finanţatorul FCSB a anunţat că vrea să meargă mai mult pe mâna tinerilor crescuţi la Academie.

"Eu cheltui milioane de euro la Academie, cum să mai dau bani pe jucători, ce, sunt idiot? Mă vezi pe mine că mai dau milioane pe jucători, un milion, două milioane?

Nu mai dau, tată, eu bani, milioane pe jucători! Toată crema fotbalului românesc este acum la FCSB, la Academie. Bine, mai are şi Gică. Are şi el, cred eu că suntem la egalitate cu el", a spus Becali acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul FCSB, în acest moment

În acest moment, din lotul FCSB fac parte 25 de jucători. Dintre aceştia, nu mai puţin de 6 sunt puşti crescuţi la Academia clubului.

Portari: Andrei Vlad, Toma Niga, Mihai Udrea

Fundaşi: Valentin Creţu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Aristeidis Soiledis, Ionuţ Panţîru, Alexandru Pandea, Alexandru Stan

Mijlocaşi: Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Olimpiu Moruţan, Ionuţ Vână, Ovidiu Popescu, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Andrei Pandele.

Atacanţi: Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman, Adrian Petre, Cristi Dumitru, Romeo Niţă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!