Închide meniul

Vintilă, încrezător înaintea meciului cu Gaz Metan. Ce spune despre lotul pe care îl are la dispoziție. ”Suntem FCSB, avem pretenții!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iunie 2020, 14:15 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Vintilă, încrezător înaintea meciului cu Gaz Metan. Ce spune despre lotul pe care îl are la dispoziție. ”Suntem FCSB, avem pretenții!”

SportPictures / Flaviu Buboi/ Sport Pictures via hepta

Vintilă, încrezător înaintea meciului cu Gaz Metan

Vintilă spune că va trebui să se descurce fără mulți fotbaliști importanți, pentru că ei s-au accidentat. Totuși, antrenorul susține că are încredere în tineri, chiar dacă aceștia nu au experiență. De asemenea, Vintilă a lăudat prestația roș-albșatrilor din meciul cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Vintilă: ”Suntem FCSB și avem pretenții!”

"Venim după primul joc după această perioadă de întrerupere, după jocul de la CFR, unde am făcut un joc foarte bun, unde echipa s-a exprimat la un nivel bun spre foarte bun. Din păcate, nu am reușit să câștigăm, să marcăm, dar jocul nostru ne-a dat încredere pentru partidele următoare.

E adevărat că am pierdut și câțiva jucători după acel joc din cauza accidentărilor. Este o situație neplăcută peste care vreau să trecem. Am jucători buni la dispoziție, chiar dacă nu au experiență așa de mare în Liga 1. Suntem pregătiți pentru un joc foarte bun cu Gaz Metan. Suntem FCSB, avem pretenții de a juca la victorie și de a câștiga indiferent de modul în care ne vom prezenta. Pot fi jucători tineri, pot fi jucători experimentați. Important e că suntem FCSB și trebuie să ne respectăm blazonul”, a declarat Vintilă la conferința de presă.

FCSB ocupă locul trei în campionat, cu 26 de puncte, trei mai puține decât Craiova și șapte mai puține decât CFR Cluj. De partea cealaltă, Gaz Metan e ultima în play-off, cu 24 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și