Închide meniul

Vot de încredere pentru Neubert! "Cred că are o strategie bine pusă la punct"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 iulie 2020, 12:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Vot de încredere pentru Neubert! "Cred că are o strategie bine pusă la punct"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Thomas Neubert, pe când era preparatorul fizic al roş-albaştrilor

Balint i-a dat un vot de încredere lui Neubert şi este convins că acesta vine cu o strategie bine pusă la punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Noul antrenor trebuie să lucreze mult tactic. Acum sunt nişte meciuri oficiale. 

Cred că Neubert are o strategie pusă la punct şi îi antrenează atât cât trebuie să fie buni la meci", a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Thomas Neubert, plan pentru redresarea FCSB

Balint nu s-a înşelat. Neubert are un plan bine pus la punct pentru redresarea FCSB. Tommy a dezvăluit pentru AntenaSport că va adopta un plan în trei etape.

"Trebuie să fac o analiză. Am nevoie de câteva zile pentru a mă uita peste gps, peste situaţia medicală. Trebuie să anlizez de ce sunt atât de mulţi jucători accidentaţi. Sunt multe lucruri de făcut şi e nevoie de ceva timp.

Reclamă

După ce voi face toate astea, ne vom aşeza la masă şi voi face un plan pe termen scurt, unul pe termen mediu şi unul pe termen lung. Apoi vedem ce putem face pentru a obţine performanţe mai bune cât de repede posibile, iar apoi să fim cu eram acum 5-6 ani", a spus Neubert la AntenaSport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și