Închide meniul

Gică Popescu, debut în televiziune. „Nu puteam să refuz!”. Gică Hagi, primul interviu eveniment la SuperPrieteni. „Am atacat multe subiecte”

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 iunie 2021, 11:00 / Actualizat: 24 iunie 2021, 0:21

Gică Popescu, debut în televiziune. „Nu puteam să refuz!. Gică Hagi, primul interviu eveniment la SuperPrieteni. „Am atacat multe subiecte

as.ro

Gică Popescu, la AS.ro LIVE

Gică Popescu a venit în platoul emisiunii AS.ro LIVE, unde i-a povestit lui Cătălin Oprişan că speră să îşi continue seria de interviuri cu care îşi face debutul în televiziune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a fost invitat la AS.ro LIVE

„Nu puteam să refuz. Sperăm ca această serie să continue. Depinde de oameni, de cum vor primi această serie de interviuri”, a spus Gică Popescu.

Gică Hagi, cumnatul lui Gică Popescu şi fotbalistul alături de care a scris istorie în Generaţia de Aur, este primul SuperPrieten care îşi spune poveştile în filmul lui Popescu.

„Am stat în cameră cu Gică când am jucat la Steaua Armatei. Apoi, a început aventura noastră comună la echipa naţională.

Am atacat foarte multe subiecte din viaţa privată, din cariera noastră comună. Gică a fost foarte deschis. (…) E o persoană total diferită în zona privată, faţă de cum îl vedeţi voi”, a mai spus Popescu.

Reclamă

SuperPrieteni miercuri, la Antena 1, de la 23.45

Gică Popescu debutează în televiziune, miercuri seară, la Antena 1, de la 23:45, cu filmul SuperPrieteni, powered by SuperBet.

La „curtea Regelui” Hagi, pe Bernabeu şi Camp Nou, cu legendele Figo si Puyol, sau în Delta Dunării, la pescuit cu balonul de aur Stoicikov, Gică Popescu şi-a convins SuperPrietenii să-şi spună toate secretele şi să ofere imagini de milioane.

Cei mai celebri cumnaţi din Romania, Hagi şi Popescu îşi petrec toate vacanţele împreună. La debutul în televiziune, Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de soţia lui, Luminiţa, care este sora soţiei lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

„Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și