Închide meniul

Gigi Becali a aruncat bomba: "Oferta pentru Moruțan este reală". Cât cere, de fapt, patronul lui FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 14:11

Gigi Becali a aruncat bomba: "Oferta pentru Moruțan este reală". Cât cere, de fapt, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali negociază cu arabii transferul lui Moruţan

Gigi Becali a refuzat propunerea arabilor pentru transferul lui Olimpiu Moruțan. Al Jazira a fost dispusă să achite 10 milioane de euro pentru serviciile mijlocaşului de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor nu vrea să audă de o sumă mai mică de 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Olimpiu Moruțan

„Le-am transmis oferta și arabilor: 15 milioane de euro plus 10 la sută dintr-un viitor transfer. A fost reală oferta lor de 10 milioane de euro, au anunțat și cei de la Al Jazira. Nu îl vând pe Olimpiu Moruțan! Eu nu vreau să vând jucători, acum vreau să fac performanță. Să iau titlul. Cu asta rămâi. Ce, nu vor mai fi oferte pentru Moruțan? Vor fi și mai bune! Asta este strategia mea”, a anunțat omul de afaceri pentru prosport.

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

Oferta de la Al Jazira a venit după o primă jumătate de sezon bună pentru Olimpiu Moruțan, care a înregistrat trei goluri și 10 assist-uri în 14 meciuri de Liga 1. Cota de piață a jucătorului este 1.3 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A

Și transferul lui Dennis Man îi poate umple conturile lui Gigi Becali. Golgheterul lui FCSB este dorit la Fiorentina, iar interesul italienilor a fost confirmat. 

Reclamă

"Gruparea viola încearcă să obţină un acord cu echipa din capitala României, care pentru moment nu scade din preţul solicitat iniţial de 15 milioane de euro. Ar putea aştepta câteva zile până să încerce să dea lovitura, sperând că românii vorm mai coborî preţul. Atacantul este un pion important pentru prezent şi pentru viitor", au scris jurnaliștii italieni.

22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6.5 milioane de euro de transfermarkt.com. Atacantul este cel mai valoros jucător din Liga 1, în acest moment, fiind și golgheterul campionatului.

Man a evoluat în 16 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, fiind nevoit să ia o pauză din cauza infectării cu COVID-19, și a reușit să marcheze 15 goluri și să le ofere colegilor 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, aproape de a fi transferat
  • Patronul lui FCSB a confirmat suma

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și