Închide meniul

Gigi Becali îl tratează regeşte pe "jucătorul de geniu" de la FCSB. "E încântat de el. Progresul e evident"

Antena Sport Publicat: 5 ianuarie 2021, 7:47

Gigi Becali îl tratează regeşte pe "jucătorul de geniu" de la FCSB. "E încântat de el. Progresul e evident"

Hepta

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Octavian Popescu

  • Gigi Becali i-a pus jucătorului o clauză de reziliere uriaşă
  • Fotbalistul e cotat la 350.000 de euro

"Gigi i-a dat lui Octavian Popescu 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut la primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din ianuarie urcă la 4.000 de euro pe lună. Progresul lui e evident, Gigi e încântat de jucător. Din ce știu, îi va trece o clauză de reziliere. Este undeva pe la 50-60.000.000 de euro", a spus Ioan Becali, citat de Fanatik. 

Gigi Becali: "E jucător de geniu, ca Ronaldo sau Messi"

Chiar dacă e cotat la 350.000 de euro, sumă de 7 ori mai mare decât la începutul lui 2020, acesta mai are mult până să îi ajungă pe cei doi "grei". Cu doi ani în urmă, Messi valora 180 de milioane de euro, iar, cota maximă a lui Cristiano a fost de 120 de milioane de euro.

Reclamă

"Octavian Popescu… Sunt unii jucători buni, foarte buni, şi sunt unii fenomen. Noi l-am avut fenomen pe Hagi. Nu cred că am avut altul. Mai spun unii că a fost unul sau altul, fiecare spune ce vrea. Eu cred că singurul fenomen a fost Hagi. Pot să am o părere, nu?

Popescu ăsta e fenomen, părerea mea. Ce înseamnă fenomen? Messi, Ronaldo, un jucător de excepţie, de geniu. Numai Hagi a fost aşa! Aşa zic eu. Şi Popescu e al doilea de geniu, fenomen! Asta e părerea mea. O să vedem dacă este aşa!", a spus Becali.

Reclamă

3 pase decisive şi-a trecut în cont Octavian Popescu la FCSB, în acest sezon.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului 18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad
Liga 1 • 17:06
„Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani
Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update 15 aprilie
Antena Sport Update • 16:40
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”