Închide meniul

Gigi Becali regretă că nu a cerut mai mulţi bani pentru Dennis Man. "El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 14:22

Gigi Becali regretă că nu a cerut mai mulţi bani pentru Dennis Man. "El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali i-a lăudat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Gigi Becali l-a lăudat pe Dennis Man pentru evoluţiile pe care le-a avut în Italia, la Parma. Atacantul în vârstă de 22 de ani a creat două goluri în ultimele două etape, ambele reuşite fiind semnate de celălalt român al echipei din Serie A, Valentin Mihăilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Dennis Man şi Valentin Mihăilă: "O să vedeti voi pe câți bani o să îi vândă Parma"

"Ați văzut cu Man? Ați văzut că am avut dreptate? V-am zis eu să mai așteptați un pic că își intră și el în mână acolo? V-am zis? El și cu Mihăilă ăla de la Craiova sunt cei mai buni de la Parma. O să vedeti voi pe câți bani o să îi vândă Parma", a spus Gigi Becali pentru prosport.

Gigi Becali are şi două mari regrete. Ar fi vrut ca Mihăilă să joace la FCSB, nu la Craiova. Iar pe Dennis Man este convins că ar fi putut să îl transfere cu un preţ mai mare decât 13 milioane de euro, cât a fost acordul semnat la finalul lunii ianuarie.

Gigi Becali: "Îmi pare rău că nu am pus eu mâna pe Mihăilă ăsta înaintea lui Rotaru"

"Îmi pare rău că nu am pus eu mâna pe Mihăilă ăsta înaintea lui Rotaru. E fotbalist bun de tot! Trebuia să cer și mai mult pe Man, dar e bine și cum a ieșit pentru mine”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

În vârstă de 21 de ani, Valentin Mihăilă a ajuns anul trecut la Parma, în schimbul a 8,5 milioane de euro. Înainte să plece în Italia, Mihăilă a jucat la Craiova, din 2018 până în 2020. Înainte, el a fost juniorul oltenilor timp de trei ani. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și