Închide meniul

Haaland ar putea veni, în cele din urmă, în România. Scenariul dorit de Mirel Rădoi, în care îşi poate lua revanşa cu Norvegia

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2020, 14:46

Haaland ar putea veni, în cele din urmă, în România. Scenariul dorit de Mirel Rădoi, în care îşi poate lua revanşa cu Norvegia

Profimediaimages

Erling Haaland a înscris trei goluri în poarta României

Mirel Rădoi şi-a dorit să îşi ia revanşa pentru cel mai drastic eşec suferit în cariera de selecţioner. Luna trecută, la Oslo, jucătorii săi au cedat cu 0-4. Erling Haaland a arătat că este într-o formă uluitoare şi a înscris un hat-trick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România ar putea da peste Norvegia în preliminariile pentru Campionatul Mondial

În funcţie de rezultatele înregistrate în Liga Naţiunilor, se va schimba componenţa urnelor pentru preliminariile Campionatul Mondial, din 2022. Tragerea la sorţi va avea loc pe 7 decembrie, la Zurich. România ar putea ajunge să dea peste Norvegia, situaţie care nu l-ar deranja pe selecţioner. Rădoi a făcut precizări, într-un interviu oferit pentru FRF TV.

Reporter: Ţi-ai dori ca pe 7 decembrie, la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial, să fim în urne diferite şi să picăm cu Norvegia? 

Mirel Rădoi: Sincer, mi-aş dori pe oricine, dar să putem să ne calificăm la Mondiale!

Echipa lui Haaland va pierde la "masa verde" meciul cu România. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu partida cu Austria, dacă nu va exista o echipă secundă care să facă deplasarea la Viena. Nu se pune problema ca UEFA să "umble" la celelalte puncte acumulate până acum.

Reclamă

Acest lucru se întâmplă în cazuri excepţionale, atunci când o Federaţie desconsideră o competiţie a forului european. Nu este cazul acum, ţinând cont că norvegienii au fost nevoiţi să respecte o decizie a autorităţilor.

"Dacă partida nu poate fi reprogramată, UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body va lua o decizie. Federația care este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau pentru imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei va fi declarată ca pierzătoare prin forfait de către UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body.

Dacă se ajunge la concluzia că ambele echipe sunt responsabile sau niciuna dintre ele nu este responsabilă pentru nedisputarea partidei sau imposibilitatea disputării acesteia până la finalul ei, nu poate fi declarat forfait. Dacă meciul nu poate fi declarat forfait, rezultatul partidei va fi decis prin tragere la sorți (1-0, 0-1 sau 0-0) de către administrația UEFA”, se arată pe site-ul frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și