Închide meniul

"Îi dedicăm victoria domnului Niculae!" Bucuria Astrei, după 2-0 cu Dinamo. "Clubul nu a murit şi nu o să moară". Ce mesaj a transmis patronul din închisoare

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 20:18

"Îi dedicăm victoria domnului Niculae!" Bucuria Astrei, după 2-0 cu Dinamo. "Clubul nu a murit şi nu o să moară". Ce mesaj a transmis patronul din închisoare

captură Antena 3

Ioan Niculae a fost arestat la revenirea în ţară din Italia

  • Astra - Dinamo 2-0
  • Primul meci după arestarea lui Ioan Niculae

Astra a câştigat contra lui Dinamo, cu gândul la patronul Ioan Niculae, care a fost încarcerat după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe: "Suntem cu sufletul alături de Ioan Niculae"

"Aş vrea să-i dedicăm victoria domnului Niculae, suntem cu sufletul alături de el. Îi mulţumim şi doamnei Niculae. Dumneaei a fost aseară la hotel, cu președintele, cu căpitanii de echipă. L-a mandatat pe Dani Coman (n.r. preşedintele Astrei). El va răspunde de tot ce înseamnă echipa în perioada următoare. Trebuie să rezolve toate problemele. 

Sperăm ca zilele viitoare să se rezolve, pentru că avem promisiuni. Jucătorii merită. Avem un lot valoros, formăm o echipă bună. Acum mă gândesc să ne odihnim bine, să fie toți apți pentru meciul cu Clinceni", a spus antrenorul Astrei, după 2-0 cu Dinamo.

Reclamă

Adina Niculae, fiica omului de afaceri cu o avere estimată la peste 300 de milioane de euro, va fi cea care trebuie să asigure liniştea la club. "Ar fi trebuit să fim mult mai sus, în primele şase echipe", spune Neagoe, care a dat vina pe probleme din jurul echipei, inclusiv pe accientări. Astra e la şapte puncte de primul loc care duce în play-off.

Bogdan Mara: "Domnul Niculae ne-a transmis că e alături de noi. Astra nu moare şi nu va muri"

Bogdan Mara a lăudat şi el evoluţia jucătorilor de la Astra din meciul cu Dinamo.

Reclamă

"Mare tărie de caracter, în ciuda problemelor care s-au ivit. Toţi erau cu gândul să-i dedice victoria domnului Niculae. Am vrut să-i facem ziua puţin mai frumoasă. Au fost momente grele pentru băieţi şi pentru toată echipa. A fost un pic exagerat, s-a făcut un circ de care nu cred că era nevoie (n.r. cu ridicarea de la aeroport a lui Niculae).

Împreună cu Dani (n.r. Coman), am reuşit să discutăm cu jucătorii şi să îi convingem că lucrurile vor merge înainte. Domnul Niculae ne-a transmis că e alături de noi. Astra nu moare şi nu va muri. Vom deveni şi mai puternici. Noi, cei din conducere, vom face totul pentru a rezolva problemele financiare", a spus directorul sportiv Bogdan Mara.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”