Închide meniul

"În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră" Dennis Man, răspuns direct pentru contestatari

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 20:33 / Actualizat: 30 decembrie 2022, 17:38

"În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră" Dennis Man, răspuns direct pentru contestatari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dennis Man după câştigarea Cupei României cu FCSB

Dennis Man, atacantul de la FCSB, şi-a lăudat echipa după meciul foarte bun din această seară, scor 3-0 cu Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a precizat cum clubul său este subapreciat în ultima vreme, dar acest lucru nu face decât să îi motiveze de la meci la meci.

„În ultima vreme, toată lumea declară împotriva noastră. Noi încercăm să jucăm, să le răspundem pe teren dacă putem.

În seara aceasta ne-a ieşit, sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi la reluarea campionatului să fim aceeaşi echipă.

Cred că e schimbată atitudinea, se şi vede asta. De trei meciuri înscriem trei goluri pe meci. Nu este un lucru uşor. Ne bucurăm în acelaşi timp că nu luăm gol”, a declarat Man.

Reclamă

Dennis Man îl laudă pe Sergiu Buş

„Încet, încet, reuşim să ne cunoaştem mai bine. Sergiu este un jucător foarte bun, ne simţim în teren.

Chiar dacă a venit de curând, ne ajută foarte mult. Noi suntem alături de el, îl ajutăm să se adapteze şi cred că până acum am reuşit”, a precizat atacantul care ar aştepta un transfer în străinătate.

Dennis Man: „Vreau să iau pas cu pas fiecare meci”

Man a vorbit şi despre faptul că nu a fost convocat la naţionala mare şi ce îşi doreşte de la viitor

Reclamă 4 / 0/3

„Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la naţionala mare, dar asta este. Oamenii care mă cunosc ştiu ce om sunt şi voi merge la U21 să dau tot ce pot.

Sincer, vreau să iau pas cu pas fiecare meci, echipa să câştige meci de meci şi aşa şi noi vom creşte odată cu echipa”, a încheiat el într-o intervenţie pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și