Închide meniul

Închisoarea din ”Ștefan cel Mare”! Bani și Moldoveanu nu joacă pentru echipa lui Contra, dar nici nu sunt lăsați să plece

Antena Sport Publicat: 10 octombrie 2020, 16:05

Închisoarea din ”Ștefan cel Mare”! Bani și Moldoveanu nu joacă pentru echipa lui Contra, dar nici nu sunt lăsați să plece

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Bani înscrie un gol pentru Dinamo în meciul cu Academica Clinceni

  • Andrei Bani și Robert Moldoveanu, doriți de alte echipe din Liga 1
  • Dinamo îi împrumută doar dacă îi poate lua înapoi gratis

Cu toate acestea, ”câinii” au decis să îi lase să plece doar dacă echipa care îi dorește va accepta o clauză prin care Dinamo îi poate lua oricând înapoi, fără să plătească niciun ban. Este exact modelul lui Cană de la FCSB, adus de urgență înapoi de la Farul după izbucnirea focarului de COVID-19 la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bani și Moldoveanu pleacă doar pe bani de la Dinamo

FC Voluntari l-a dorit insistent pe mijlocașul ofensiv Andrei Bani, însă formația pregătită de Cosmin Contra a vrut să evite exact ceea ce sugerează numele tânărului.

Voluntari a solicitat o clauză de 50.000 de euro în cazul în care jucătorul ar fi fost luat la jumătatea campionatului, condiție cu care Dinamo nu a fost de acord.

Reclamă

Situația a fost identică și în cazul lui Robert Moldoveanu, dorit de altă echipă din Liga 1. Și aici, formația patronată de Pablo Cortacero a vrut să aibă oportunitatea de a-l lua înapoi gratis, oricând, oportunitate refuzată de cealaltă echipă, transmite DigiSport.

Transferurile lui Dinamo după venirea investitorilor spanioli

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”