Închide meniul

Iniţiativă impresionantă a iubitei lui Adrian Petre. Ce îşi doreşte de ziua ei tânăra care a câştigat "Miss Universe România"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2021, 16:30 / Actualizat: 20 decembrie 2022, 16:47

Iniţiativă impresionantă a iubitei lui Adrian Petre. Ce îşi doreşte de ziua ei tânăra care a câştigat "Miss Universe România"

Instagram Bianca Tirsin

Bianca Tirsin a sărit în ajutorul nevoiaşilor

  • Bianca Tirsin îşi doreşte să îi ajute pe arădeni
  • Ce a transmis prietena atacantului plecat de la FCSB

Iubita lui Adrian Petre a anunţat că, în locul cadourilor de ziua ei, speră să primească donaţii în proiectul „Case pentru Arad”. Are nevoie de 8.000 de euro pentru a începe construcţia primei case din container.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest superb făcut de Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre

Cercetările din 2020 arată că există 14.000 de persoane fără adăpost în România. Bărbați, femei, copii. Populația fără adăpost de diferite vârste care ne înconjoară este încă în creștere și PUTEM face ceva în acest sens.

Aș dori să vă invit să vă alăturați în proiectul „Case pentru Arad”, pe care l-am început în colaborare cu Cetatea Voluntarilor Arad. Scopul nostru principal este de a construi case din containere ecologice în Arad pentru familiile și copiii care nu au unde să locuiască.

Reclamă

Care este dorința mea? Să construim un oraș nou, ecologic și sigur pentru toate familiile fără adăpost din Arad. Sper că până la următoarea mea zi de naștere, toată lumea are un acoperiș deasupra capului, astfel încât să putem trăi o viață normală și fericită.

Cum intenționăm să facem acest lucru? Vrem să construim 50 de case în container, Eco-Friendly, pentru toate familiile. Când vom câștiga primii 8.000 de euro (38.991 lei), vom începe să lucrăm la primul container cu voluntarii noștri de la Cetatea Voluntarilor.

Reclamă

Eu chiar cred că schimbarea din lume începe cu noi. Că fiecare dintre noi poate face diferența. Și știu că acest lucru necesită timp. Dar singura modalitate de a aduce schimbări în lume este ca fiecare dintre noi să înceapă să facă ceea ce putem. PUTEM face din această lume un loc mai bun – împreună„, a fost mesajul transmis de Bianca Tirsin.

Bianca este Miss Universe România 2020. Ea va reprezenta ţara noastră la competiţia mondială. Modelul face vizite dese în Italia, după ce Adrian Petre a fost împrumutat de FCSB la Cosenza. Atacantul de 22 de ani a jucat 7 meciuri în Serie B, fără a reuşi să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România 2020
Diverse • 3 mart., 16:26
FOTO
Schimbări radicale în viața fostei câștigătoare a Miss Universe România! Ce a făcut după despărțirea de iubitul celebru
Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB
Liga 1 • 2 mart., 9:56
„Pot mai mult decât atât! Îi cunosc!” Florinel Coman şi Darius Olaru, lăudaţi de un fost coleg de la FCSB! Verdict despre titlu
Mircea Rednic îl face praf pe Adrian Petre
Liga 1 • 19 iun., 18:36
Mircea Rednic l-a făcut praf pe Adrian Petre. „Noi nu avem nevoie de jucători care își doresc doar salariu”
Adrian Petre, într-un meci pentru Farul
Liga 1 • 16 iun., 16:58
Adrian Petre este noul jucător al celor de la Hermannstadt. Fotbalistul a fost prezentat oficial
Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita
Diverse • 20 apr., 18:09
Ce face Adrian Petre după ce l-a părăsit iubita. Fostul atacant al lui FCSB e foarte activ pe TikTok!