Închide meniul

Islanda, în vizorul lui Rădoi! Selecționerul pregătește deja strategia pentru barajul cu nordicii. Ce jucători mai pot apărea în lot

Gal Dorin Publicat: 8 septembrie 2020, 5:46

Islanda, în vizorul lui Rădoi! Selecționerul pregătește deja strategia pentru barajul cu nordicii. Ce jucători mai pot apărea în lot

profimediaimages

Mirel Rădoi în timpul meciului cu Austria din Nations League

  • România întâlnește Islanda pe 8 octombrie în semifinalele barajelor din Nations League
  • Dacă înving, ”tricolorii” vor juca cu Bulgaria sau Ungaria

Jucători precum Răzvan Marin, Alex Mitriță, Ionuț Radu și Claudiu Keșeru nu au fost în lot pentru meciurile cu Irlanda de Nord și Austria după discuții ale lui Rădoi cu cluburile acestora. Totuși, ei ar putea să apară în barajul pentru calificarea la Euro 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi: ”Depinde de evoluțiile de la club și de ce vor arăta la antrenamente”

În ciuda prestației foarte bune a ”tricolorilor” în cele două meciuri, Rădoi nu oferă garanții de joc fotbaliștilor care au evoluat bine în meciurile de până acum.

”Este posibil să apară și alți jucători, dar mai e destul timp să vedem care va fi forma lor și să nu apară accidentări.

Reclamă

Cu Răzvan Marin, Alex Mitriță și Ionuț Radu am avut înțelegeri cu cluburile lor pentru a sta cât mai mult la pregătiri cu cluburile lor, asta nu înseamnă neapărat că vor fi convocați luna următoare sau că vor fi titulari.

Depinde de evoluțiile de la club și de ce vor arăta la antrenamente", a declarat selecționerul. 

Reclamă

Mirel Rădoi, gata pentru meciul cu nordicii

Tehnicianul român are deja în vedere strategia pe care ar trebui să o adopte pentru a reuși calificarea la Campionatul European. 

”Strategia pentru meci o gândeam dinainte de acestea două meciuri și o voi gândi în continuare. Am dorit să vedem cum s-ar mobiliza și ajuta reciproc anumiți jucători de pe poziții apropiate.

În această seară ne-am edificat oarecum acest lucru, dar nu înseamnă că la meciul cu Islanda vom vedea aceeași echipă. 

Reclamă 4 / 0/3

Asta depinde de evoluțiile lor de la echipele de club, de minutele pe care le vor juca și de cum se vor prezenta la antrenamentele dinaintea meciului cu Islanda”, a precizat selecționerul la finalul victoriei superbe cu Austria.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor