Închide meniul

Jerry Gane, ca și plecat de la Dinamo după discuția cu Cortacero: ”Eram ca Nea Mărin miliardar. Dacă nu intră banii, se termină tot”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 decembrie 2020, 13:39

Jerry Gane, ca și plecat de la Dinamo după discuția cu Cortacero: ”Eram ca Nea Mărin miliardar. Dacă nu intră banii, se termină tot”

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Ionel Gane a declarat că nu știe cum se va rezolva situația de la Dinamo

Tehnicianul la vorbit și despre planurile sale în vacanța de iarnă și ce se poate întâmpla cu echipa în cazul în care banii nu vor intra în conturile conturile clubului din ”Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane nu știe dacă rămâne sau pleacă de la Dinamo

Situația de la Dinamo s-a degradat din ce în ce mai mult odată cu venirea ”investitorilor” spanioli în această vară. Într-un interviu pentru Radio Dinamo, Jerry Gane a vorbit despre întâlnirea avută cu Pablo Cortacero.

”M-am întâlnit dimineaţă cu Pablo Cortacero. Nu ştiam dacă vine sau nu. Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar când l-am văzut. Nu credeam. Am stat de vorbă 15 minute cu el. Când ai echipă, nu ai vacanţă.

Trebuie să reglăm nişte lucruri, este diferit în acest an. Vă pot spune că în acest moment nu am nicio confirmare sau o infirmare să nu rămân. Am un contract, am semnat pe 2 ani. Dar, ori râmâi unde eşti dorit, ori pleci. Dar îmi doresc să rămân”, a declarat Gane.

Jerry Gane despre reunirea lotului lui Dinamo

Antrenorul ”câinilor” a fost ezitant să se pronunțe în legătură cu câți jucători va avea după vacanța de iarnă, mai ales că fotbaliștii clubului au trimis un comunicat prin care au anunțat că nu se prezintă la reunirea lotului fără a li se achita măcar o parte din datorii.

Reclamă

”Mă bucur că sunt aici şi mă simt foarte bine. Reunirea va fi delicată. Ştiu ce am simţit zilele acestea, ştiu ce discuţii am avut cu ei după meciul cu Academica. Dacă nu se vor plăti salarii până la reunire, nu ştiu câţi vor reveni.

Cei care au decis să plece au alt statut, jucătorul român trebuie să apeleze la alte instanţe. Dar, chiar dacă revin, problema este mentală. Dacă nu se vor plăti salariile, va fi aşa un val de plecări. Camara este împrumutat”, a explicat Jerry Gane.

Jucătorii spanioli sunt primii care pot pleca de la Dinamo

”El şi-ar dori să rămână pentru club sau suporteri. E un băiat de grup. Are mereu zâmbetul pe buze. Mi-a spus că depinde ce se va întâmpla cu situaţia financiară. Mejias mi-a spus că şi-ar dori să rămână, dar depinde de plata salariilor.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu intră banii, se termină tot. Nu vreau să mă gândesc că nu se va întâmpla ceva bun în aceste zile”, a precizat Gane într-un interviu la Radio Dinamo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și