Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku! Destinație surpriză, după plecarea de la Universitatea Craiova. Prima reacție și salariul pe care îl va avea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iunie 2022, 23:18 / Actualizat: 22 iunie 2022, 1:06

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku! Destinație surpriză, după plecarea de la Universitatea Craiova. Prima reacție și salariul pe care îl va avea

Laurențiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku

Laurențiu Reghecampf nu a stat mult timp pe bară după despărțirea de Universitatea Craiova. Tehnicianul a fost prezentat oficial la Neftchi Baku, locul secund din Azerbaidjan în stagiunea precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftchi Baku l-a prezentat oficial pe fostul antrenor al Universității Craiova. Reghe a semnat un contract valabil pe doi ani cu formația din Baku.

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Neftchi Baku

Neftchi Baku, cu un lot cotat la 8,5 milioane de euro, va evolua în preliminariile Conference League. Reghecampf va avea obiectiv câștigarea campionatului.

„Este foarte frumos aici. Am întâlnit oameni frumoși și onești aici. Am fost foarte fericit după ce am primit această ofertă. Obiectivul meu va fi să câștig campionatul. Mereu îmi doresc să iau titlul, este principalul meu obiectiv la o echipă”, a declarat Reghecampf, la prezentarea oficială.

Reclamă

Conform prosport.ro, Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Neftchi Baku. Antrenorul va primi un bonus consistent dacă califică echipa în grupele Conference League.

Cine este Neftchi Baku

Nouă titluri și șapte cupe ale Azerbaidjanului este palmaresul lui Neftchi Baku. Stadionul echipei, Bakcell Arena, are o capacitate de 11.00 de locuri. Cel mai valoros jucător din lot este mijlocașul Emin Mahmudov, 30 de ani, cotat la 1,2 milioane de euro.

Marea rivală din campionat al lui Neftchi Baku este Qarabag, echipă în dauna căreia a pierdut titlul în sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Reghecampf a mai antrenat la Gloria Bistrița, FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, Al Hilal, Litex, Al Wahda, Al Wasl, Al Ahli și Universitatea Craiova.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova înainte de încheierea contractului.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și