Închide meniul

Legiune spaniolă pentru salvarea lui Dinamo. Fundaşul adus de Borcea, în urmă cu 11 ani, revine la Dinamo. Marea lovitură gândită de Contra!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 august 2020, 21:16

Legiune spaniolă pentru salvarea lui Dinamo. Fundaşul adus de Borcea, în urmă cu 11 ani, revine la Dinamo. Marea lovitură gândită de Contra!

Profimediaimages

Cosmin Contra va primi doi fundaşi spanioli

Conform informaţiilor AntenaSport, Francisco Molinero s-a înţeles cu Pablo Cortacero şi va veni să semneze contractul cu Dinamo. Fundaşul de 35 de ani se întoarce, după un deceniu, în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francisco Molinero, alegerea lui Cosmin Contra

În 2009, Molinero era un jucător de mare perspectivă şi a fost convins de Cristi Borcea să joace în Liga 1. A rezistat un singur sezon şi a evoluat apoi pentru Huesca, Murcia, Betis, Getafe şi Sporting Gijon. Acum este pe punctul de a îmbrăca din nou tricoul alb-roşu.

Postul de fundaş dreapta este unul cunoscut foarte bine de Cosmin Contra. Fostul internaţional român este convins că are nevoie de jucători cu mare experienţă în defensivă. Conform GSP, la Bucureşti este aşteptat şi Jordi Calavera (25 de ani). Apărătorul tocmai s-a despărţit de Eibar şi are o cotă de 475.000 de euro.

"Au venit trei jucători, marţi vor veni încă doi. Sper ca şi săptămâna viitoare să am încă 4-5 jucători şi să arătăm mult mai bine la meciul următor", a declarat Cosmin Contra după eşecul suferit la debut.

În flancul stâng, alesul antrenorului lui Dinamo este Isma Lopez. În privinţa lui nu există niciun semn de întrebare. Negocierile acestuia cu noua conducere a câinilor sunt avansate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și