Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB! Ce a spus despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 noiembrie 2022, 10:45

Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB! Ce a spus despre „lupta cu Laurențiu Reghecampf

Andrei Prepeliță, reacție dură la adresa FRF

Andrei Prepeliță, într-un meci pentru FC Argeș / Hepta

Andrei Prepeliță a făcut un anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB. Antrenorul de 36 de ani a dezvăluit că se află în așteptarea unei noi oferte, după despărțirea de FC Argeș. Prepeliță spune că, momentan, n-a fost contactat de Gigi Becali pentru o viitore experiență pe banca vicecampioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliță a anunțat că încă nu a fost contactat de FCSB, deși Gigi Becali a precizat că se gândește să-l aducă la cârma roș-albaștrilor. Triplul campion al României cu FCSB, ca jucător, a lăsat de înțeles că așteaptă să primească o nouă oportunitate de a antrena în Liga 1.

Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB!

Prepeliță a fost întrebat și despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf, celălalt favorit să preia FCSB după despărțirea de Nicolae Dică.

„Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect.

Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea.

Reclamă

(N.r. – Tu și Laurențiu Reghecamf, pe lista scurtă de la FCSB) Nu pot să comentez speculațiile presei. Deocamdată, ce pot să spun concret e că nu am avut vreo discuție cu Gigi Becali, nici cu MM. Vom vedea ce va fi. Eu sunt antrenor liber la momentul ăsta, am încetat contractul cu FC Argeș, și e prima mea perioadă în care aștept.

Am avut continuitate în acești doi ani, acum a venit acest moment. Doi ani buni în care am acumulat foarte multă experiență și vom vedea ce va fi în viitor”, a declarat Andrei Prepeliță, în emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Dan Pavel.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf

Presa din Azerbaidjan anunță că Neftchi Baku i-a găsit deja înlocuitor lui Laurențiu Reghecampf. Publicația sportinfo.az susține că oficialii lui Neftchi l-au contactat pe Roman Grigorchuk, actualul antrenor de la Chornomorets Odesa, din Ucraina.

În urmă cu câteva zile, jurnaliștii azeri au anunțat că Laurențiu Reghecampf vrea să plece de la Neftchi Baku, formație pe care a preluat-o în vară.

Acum, presa din Azerbaidjan precizează că conducătorii lui Neftchi i-au găsit deja succesor tehnicianului român. „Reghe” speră să rezilieze pe cale amiabilă contractul cu echipa din Baku, care expiră abia în 2024.

Iar scenariul respectiv pare tot mai aproape să fie realizat, ținând cont că oficialii azeri au luat deja legătura cu un alt antrenor.

„Roman Grigorchuk, antrenorul lui Chernomorets, a primit oportunitatea de a reveni în Azerbaidjan. Ucraineanul a mai antrenat Gabala între 2014 și 2018, perioadă în care echipa a încheiat campionatul o dată pe locul al doilea și de două ori pe locul al treilea. De asemenea, cu el pe bancă, Gabala s-a calificat în grupele Europa League în două sezoane consecutive”, a anunțat sportinfo.az.

În condițiile date, Laurențiu Reghecampf se află la un pas de despărțirea de Neftchi și de revenirea în România, conform dorinței sale. „Reghe” are drum liber către FCSB, unde Gigi Becali caută intens un nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică.

Reghecampf a mai pregătit FCSB în două mandate, în perioadele 2012-2014 și 2015-2017. Laurențiu Reghecampf a câștigat două titluri în Liga 1, la cârma roș-albaștrilor, în 2013 și 2014. La ora actuală, banca FCSB-ului este ocupată de interimarul Mihai Pintilii.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Prepeliță, anunț de ultimă oră despre posibilitatea să ajungă la FCSB
  • Ce a spus despre „lupta” cu Laurențiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și