Închide meniul
EXCLUSIV

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj e deja campioană. „Unde a pierdut FCSB titlul?”. Răspunsul direct al lui „Budi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2022, 18:30 / Actualizat: 16 mai 2022, 19:41

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj e deja campioană. „Unde a pierdut FCSB titlul?. Răspunsul direct al lui „Budi

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj e deja campioană în Liga 1

Constantin Budescu, interviu exclusiv pentru Antena Sport / AS.ro

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj e deja campioană, cu o etapă înaintea finalului de sezon. Mijlocaşul ajuns la FC Voluntari după ce a fost îndepărtat de la echipă de Gigi Becali a urmărit cu atenţie lupta pentru titlul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu şi-ar fi dorit ca meciul din ultima etapă a play-off-ului, FCSB – CFR Cluj, să se joace cu titlul pe masă. Internaţionalul român era pregătit să facă deplasarea la Buzău pentru a urmări derby-ul.

Constantin Budescu, dezamăgit că CFR Cluj e deja campioană

„Budi” e sigur că, dacă FCSB nu se încurca cu FC Voluntari, trupa lui Dan Petrescu ar fi avut mari probleme.

Merită felicitări CFR Cluj, a câştigat cel de-al 5-lea campionat la rând. Dacă apucau să joace în ultima etapă, acum le era destul de greu.

Toată lumea se aştepta ca Steaua (n.r. FCSB) să o bată pe FC Voluntari, dar nu s-a întâmplat asta. Păcat că nu s-a jucat această finală (n.r. FCSB – CFR Cluj), această ultimă etapă. Voiam şi eu sa merg la meci„, a declarat Constantin Budescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cu 10 meciuri şi un gol în tricoul lui FCSB, în această stagiune, Budescu visa la medalia de campion. Ştie unde s-a pierdut titlul.

(Reporter: Unde a pierdut FCSB titlul?) S-au pierdut foarte multe puncte, cu echipele de la subsolul clasamentului. Şi asta a contat foarte mult„, a mai spus Budescu.

FCSB are 53 de puncte, cu patru mai puţin decât CFR Cluj înaintea meciului direct. Confruntarea din ultima etapă se va juca numai pentru palmares.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului

Ardelenii au cucerit al cincilea campionat consecutiv şi au declanşat fiesta în Gruia. În următoarea etapă, campioana va juca cu rivala FCSB, la Buzău.

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și trofeul rămâne la Cluj-Napoca.

A fost cel mai greu trofeu. Îl vreau pe al şaselea şi pe al şaptelea. Visez trofee cât voi juca fotbal!”, a transmis Mihai Bordeianu.

Este o bucurie foarte mare, un titlu meritat. S-a vorbit prea mult după acele două înfrângeri. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Vreau să felicit rivalele. Au făcut meciuri bune. Anul viitor mai vrem un titlu. Jucătorii noi trebuie să înţeleagă acest titlu. Noi am demonstrat că putem şi rezolvăm când ajungem la un meci la „cuţit”.

După rezultatul de ieri, noi ne-am gândit numai să luăm titlul la noi acasă. Vreau să mă bucur de acest titlu. Mâine ne bucurăm, iar apoi venim la muncă pentru că trebuie să demonstrăm serios. S-a auzit la final de meci o bucurie. Când ai o mână pe trofeu, trebuie să o ţii”, a declarat Mario Camora.

Ne vedem la Buzău”, s-a auzit pe teren, după ce jucătorii sărbătoreau câştigarea titlului alături de căpitanul Camora.

CFR Cluj scrie istorie. Cine sunt fostele campioane ale României

CFR poate visa astfel că va egala o performanță istorică. Poate amenința recordul stabilit de Chinezul Timișoara și Steaua București, ambele cu câte șase titluri la rând în campionatul României. Bănățenii au fost de neoprit între sezoanele 1921-1922 și 1926-1927, iar roș-albaștrii au avut o serie magnifică între 1992-1993 și 1997-1998.

Reclamă

Echipa lui Dan Petrescu a ajuns astfel la 8 titluri cucerite în istoria clubului și a depășit-o pe Venus București. Numai Steaua/FCSB și Dinamo au triumfat de mai multe ori.

Care sunt fostele campioane ale României:

FCSB nu a mai câștigat titlul în Liga 1 din 2015.

Recomandări
  • Constantin Budescu, prima reacţie după ce CFR Cluj a câştigat Liga 1 pentru a 5-a oară la rând
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și