Închide meniul

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin! Arbitrul a eliminat 2 jucători de la CFR Cluj și pe Dan Petrescu: ”Nu e corect să provoci un asemenea haos!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 13:10

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin! Arbitrul a eliminat 2 jucători de la CFR Cluj și pe Dan Petrescu: ”Nu e corect să provoci un asemenea haos!”

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin

Iulian Călin, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin. Arbitrul a eliminat doi jucători și pe Dan Petrescu în Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-2, iar președintele ardelenilor a răbufnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 68, Emmanuel Yeboah a văzut cartonașul roșu, după ce a comis un fault dur. Spiritele s-au încins la Ploieşti, iar Dan Petrescu a fost eliminat și el. În minutul 79, a văzut cartonașul roșu și Gabriel Debeljuh, pentru că și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin

„Acum vine acest meci în care Yeboah joacă mingea, era la un metru de sol. A lovit mingea, iar aceasta l-a lovit prima dată în abdomen. Durerea lui Ioniță a fost provocată de minge. Până în acel moment am avut un arbitraj inexact. Atingeri nesancționate sau sancționate prea ușor. Eliminarea lui Debeljuh a fost corectă. Dar de ce a fost lovitură liberă pentru CFR?

Dacă ești exact și aplici regulamentul, dă măcar un avertisment jucătorului de la Chindia. Dăm notă de neseriozitate. Nu spun că Iulian Călin nu e un arbitru corect. Am văzut că a intrat în politică și pot să le spun alegătorilor lui că e un om corect.

Dar nu mi se pare corect să provoci un asemenea haos, în urma căruia a fost eliminat și antrenorul și Debeljuh, tu participând la ce s-a întâmplat în acest meci. Tu ai interpretat eronat o fază în fața băncii de rezervă”, a răbufnit Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2

Ardelenii se revoltă după Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-2. Gabriel Debeljuh şi-a ieşit din minţi după ce a fost eliminat de Iulian Călin. Acesta și-a lovit cu cotul un adversar într-un duel aerian.

Ardelenii au obținut o victorie chinuită împotriva echipei lui Adrian Mihalcea. Dan Petrescu a fost eliminat, iar campioana României a încheiat partida în 9 oameni.

„Nu ştiu ce a văzut arbitrul. Nu am văzut aşa ceva. Pentru mine a fost penibil. Vrem să câştigăm joi şi să mergem în play-off”, a declarat Gabriel Debeljuh la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă a trecut rapid peste finalul nebun de la Ploieşti şi a transmis că este cu gândul la returul cu Șahtior Soligorsk din UEFA Conference League.

„Am făcut o primă repriză bună. Mai puteam să marcăm. După pauză mai puteam să mai ţinem de minge. Felicit băieţii pentru că am dat dovadă de tărie de caracter. În afară de acea bară, nu ştiu dacă au avut ocazii.

Mă bucur că este VAR, avem încredere. Mergem sănătoşi acasă. Joi ne aşteaptă o partidă foarte importantă. Trebuie să fim mai atenţi în apărare. Trebuie să intrăm în teren concentraţi. În tur a fost 0-0. Se joacă 90 de minute şi trebuie sî producem fotbal”, a spus şi Andrei Burcă.

Ovidiu Hoban a pasat decisiv la golul lui Karlo Muhar şi a creat faza de la care a marcat Emmanuel Yeboah. Ajuns la 39 de ani, acesta a transmis că se simte excelent.

„Mă bucur că îmi spuneţi că am fost omul meciului. Am câştigat un meci greu, cu multe evenimente. E important că am câştigat. Încă mai pot. Eu mă antrenez zi de zi”, a declarat acesta.

Recomandări
  • Cristi Balaj, tiradă la adresa lui Iulian Călin
  • Arbitrul a eliminat doi jucători și pe Dan Petrescu în Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și