Închide meniul
NEWS ALERT

Florinel Coman are ruptură musculară! Veste dezastruoasă primită de „Mbappe” după un RMN. Nicolae Dică a anunţat cât va lipsi căpitanul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 13:34

Florinel Coman are ruptură musculară! Veste dezastruoasă primită de „Mbappe după un RMN. Nicolae Dică a anunţat cât va lipsi căpitanul lui FCSB

Florinel Coman are ruptură musculară! Veste dezastruoasă primită de "Mbappe" după un RMN

Florinel Coman s-a accidentat grav / Hepta

Florinel Coman are ruptură musculară şi va sta departe de teren o lungă perioadă. Nicolae Dică a aflat verdictul medicilor chiar înaintea meciului CS Mioveni – FCSB, din etapa a 4-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost înlocuit la pauza meciului dintre Dunajska Streda şi FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor era suspect de ruptură, iar cel mai dur pronostic s-a adeverit. „Mbappe de România”va reveni pe gazon, cel mai devreme, la jumătatea lunii viitoare.

Florinel Coman are ruptură musculară. Anunţul făcut de Nicolae Dică

Florinel Coman vă anunţ că are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză şi din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă.

A avut aceste accidentări şi înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, a-i da încredere, l-am lăsat şi a jucat 89 de minute în europa, apoi tot jocul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da ritm l-am forţat… l-am băgat în Europa pentru că eu credeam că poate să joace din 3 în 3 zile. Asta e, se poate întâmpla„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Florinel Coman a marcat în returul cu Saburtalo, scor 4-2. În campionat nu a mai înscris însă de la începutul lunii decembrie, când FCSB o învingea la scor de neprezentare pe UTA.

Reclamă

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Florinel Coman

Mihai Stoica spera ca accidentarea lui Coman să nu fie una atât de gravă. Managerul FCSB a dezvăluit că mijlocaşul a efectuat un RMN, pentru a se stabili cu exactitate diagnosticul final.

Totodată, MM Stoica a mai declarat că Florinel Coman este un jucător primordial în echipa FCSB, şi ca îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Coman e posibil să aibă ruptură, are o accidentare musculară, mâine aflăm RMN -ul ca să aibă… e mult lichid când se rupe fibra musculară şi atunci trebuie să fie antiinflamator şi gheaţă şi după aia se vede exact dimensiunea leziunii. Leziune fibrilară are sigur, dar asta putem avea toţi, se rupe o fibră şi să nu ştii, de acolo pleacă crampe, intinderi, contracturi, rupturi.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul ăsta nu ştim, după 48 de ore, 72, poate să aibă relevanţă şi RMN-ul. N-o să stea o lună, o să meargă probabil la Belgrad şi vine pauza în curând. Problema e ca noi avem nevoie de Coman la meciul cu Dunajska şi dacă ne calificăm în play-off„, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport, cu o zi în urmă.

Recomandări
  • Florinel Coman a primit verdictul medicilor
  • Căpitanul lui FCSB are ruptură musculară

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și