Închide meniul

Ilie Dumitrescu, discurs-manifest după ce a aflat că Laszlo Balint va fi dat afară de la Universitatea Craiova: „Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 21:15

Ilie Dumitrescu, discurs-manifest după ce a aflat că Laszlo Balint va fi dat afară de la Universitatea Craiova: „Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume!

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu, discurs-manifest după ce a aflat că Laszlo Balint va fi dat afară de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi este favorit să îi ia locul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu nu înţelege cum Universitatea Craiova a devenit un club „devorator” de antrenori. Fostul internaţional spune că nu se poate da la infinit vina pe antrenori pentru că nu se îndeplinesc obiectivele.

Ilie Dumitrescu, discurs-manifest după ce a aflat că Laszlo Balint va fi dat afară de la Universitatea Craiova

Eu constat că nu există rețetă, nu există tratament, nu există niciun antrenor bun la Craiova. Au fost Pițurcă, Ouzounidis, care a jucat grupe de Champions League, Bergodi.

Toți antrenorii sunt slabi și jucătorii sunt cei mai buni din lume, dar nu sunt rezultate că e antrenorul slab. Deci problema e antrenorul. Vă spun eu că e foarte complicat dacă sacrifici tot timpul antrenorul.

Mai bine să investească în lideri. Nu a existat niciun antrenor care să se impună la echipa asta. Toți sunt slabi? Hai să ne gândim ce lot a avut Pițurcă atunci, erau Ivan, Bancu, Mateiu.

Deci toți antrenorii sunt de vină, iar jucătorii sunt extraordinari. Niciun antrenor nu e bun, toți fac antrenamente grele, nu sunt buni, nu fac tactică. A fost Reghecampf, antrenor cu performanțe, care a eliminat-o pe Ajax și nu a pierdut cu Chelsea. Nu e antrenor nici băiatul ăsta? Pițurcă, nu mai spun, cu atâta experiență.

Reclamă

Ouzounidis a antrenat și le spunea ‘bă, să nu jucați cumva, să nu faceți diferența’!”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi, şanse mari să devină noul antrenor al oltenilor

Laszlo Balint e aproape de a fi dat afară de la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi este marele favorit să vină antrenor la Universitatea Craiova şi să stea pe bancă la returul cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League.

Nu putem să vorbim mai târziu de munca antrenorului? Deocamdată nu comentez, mai vorbim. Nu ne aşteptam la acest început de sezon. Voiam altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să intru în probleme de analiză, de chestii tactice. Nu vreau să vorbesc eu, trebuie să vorbească antrenorii.

Voiam altceva, aşa ca design, ca imagine, nu arătăm prea bine. Şi atunci te gândeşte la orice, poţi să te gândeşti la orice„, a spus Sorin Cîrţu la orangesport.ro.

Andrei Ivan, nemulţumit de jocul Universităţii Craiova

Andrei Ivan a fost sincer după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Atacantul a deschis scorul în „Bătălia Olteniei”, dar a criticat prestaţia echipei sale.

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Mirel Rădoi, şanse mari să devină noul antrenor al oltenilor

Universitatea Craiova dă lovitura: Mirel Rădoi are şanse uriaşe să devină noul antrenor al oltenilor, chiar după ce Laszlo Balint s-a impus cu 2-1, în derby-ul cu FC U Craiova 1948.

Conform prosport.ro, Rădoi ar urma să fie anunţat ca noul antrenor al Universităţii Craiova chiar în această seară, cu doar trei zile înaintea returului cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar al Conference League.

Reclamă

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și