Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Ioan Andone e categoric: ”FCSB are mai multe șanse la titlu! CFR Cluj are un lot îmbătrânit și sunt obosiți!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2022, 11:03

Ioan Andone e categoric: ”FCSB are mai multe șanse la titlu! CFR Cluj are un lot îmbătrânit și sunt obosiți!”

Ioan Andone va vedea de pe stadion finala UEFA Champions League

Ioan Andone, în cadrul unui interviu pentru Antena Sport

Ioan Andone a analizat lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Chiar dacă gruparea roș-albastră se află la două puncte în spatele ardelenilor, ”Fălcosul” este de părere că echipa lui Toni Petrea poate sparge gheața după 7 ani de așteptare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca în următoarea etapă cu FC Voluntari și este obligată să câștige pentru a juca derby-ul cu CFR Cluj cu titlul pe masă. Ioan Andone este de părere că echipa lui Dan Petrescu resimte oboseala, iar ”perlele” lui Gigi Becali pot profita.

Ioan Andone e categoric în privința luptei la titlu dintre FCSB și CFR Cluj

”În teorie, dacă te uiți, FCSB are mai multe șanse. Dacă câștigă tot, e campioană, e clar. Au prins încredere, au moral extraordinar, nu mai fac greșeli în apărare. Nu ai cum să joci perfect, că echipa adversă să n-aibă o ocazie. Dar, cu puțină șansă cum au avut, eu spun că ei pot să câștige toate meciurile, să știi. Joacă de mult timp împreună, nu câștigă campionatul de 5 ani, de mai mulți ani, 7 ani. 

Pentru CFR e oboseală de sfârșit de campionat, au avut avansul ăla în care erai foarte liniștit. Doua înfrângeri te-au adus să îți iei bătaie și acum lucrurile nu-ți mai merg la fel. E presiunea foarte mare. Politica lor e performanță în Europa, că să aducă banii. Ei nu au un lot făcut cum e FCSB-ul sau Craiova în care să zici au jucători de vânzare. 

CFR-ul îl are are pe Petrila care e un jucător extraordinar și poate să ajungă o certitudine. E presiunea mare pe CFR să câștige. În istoria fotbalului românesc nu știu dacă au mai fost echipe care să câștige cinci campionate consecutive. E un lot mai îmbătrânit. Au un antrenor cu mare experiență, Dan, ăsta e un atuu al lor. Au jucători cu mare experiență care se pot mobiliza la meciurile cheie să scoată tot”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

FCSB – CFR Cluj, „finala” pentru titlu din Liga 1, se va juca la Buzău. Anunţul oficial a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor, care a trimis „săgeţi” către rivalii de la CSA Steaua.

Gigi Becali a depus actele pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă nu a avut sorţi de izbândă. Patronul roş-albaştrilor a încercat şi varianta Arena Naţională, unde a oferit 40.000 de euro. S-a lovit de un refuz şi de această dată.

„Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din București au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiți cu brațele deschise.

Reclamă 4 / 0/3

Ce nu înțeleg factorii ăștia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptățiți. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câștiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căștigăm sâmbătă la despărțirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru steliști. În anumite condiții”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Când se joaca ”finala” FCSB – CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit ziua și ora ”finalei” pentru titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Totuși, arena unde se va disputa marele meci nu este încă cunoscută. Roș-albaștrii își doresc în Ghencea, însă s-au lovit doar de refuzuri.

FCSB rămâne în cursa pentru primul titlu după 7 ani după succesul cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

LPF a anunțat că ”finala” dintre FCSB și CFR Cluj se juca duminică, 22 mai, de la ora 20:30. Confruntarea va fi LIVE TEXT pe AS.ro. Pentru ca duelul să se joace cu titlul pe masă, FCSB nu trebuie să se încurce în penultima etapă, cu FC Voluntari.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj nu se va juca cu titlul pe masă dacă:

  • FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova
  • FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova

Dacă FCSB va câștiga duelul cu ilfovenii, iar CFR Cluj se impune în derby-ul cu oltenii, distanța dintre cele două echipe va fi de două puncte. Astfel, FCSB devine campioană doar dacă învinge în ”finală”. Ardelenii cuceresc un nou titlu și în cazul unui rezultat de egalitate.

Reclamă

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
  • Ioan Andone e categoric în privința luptei la titlu din Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și