Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marele regret al lui Joyskim Dawa, după ce Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB. „Nu e beţivan Dawa. Are o soţie de îl mănâncă cu haine cu tot”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 noiembrie 2022, 13:30

Marele regret al lui Joyskim Dawa, după ce Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB. „Nu e beţivan Dawa. Are o soţie de îl mănâncă cu haine cu tot

Dumitru Dragomir l-a ironizat pe Joyskim Dawa, după ultimul meci al celor de la FCSB

Joyskim Dawa, în tricoul FCSB / Hepta

Marele regret al lui Joyskim Dawa, după ce Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB este ratarea Campionatului Mondial din Qatar. Dawa are 9 selecţii pentru Camerun, iar Valeriu Iftime susţine că dacă nu era implicat în scandalurile de la FCSB, ar fi ajuns la Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, patronul Botoşaniului susţine că problemele pe care fundaşul lui Becali le are sunt în legătură doar cu viaţa sportivă. În club, africanul bea doar apă plată, a spus Iftime, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

„Nu e de club Dawa, are o soţie de îl mănâncă cu haine cu tot. Nu e beţivan Dawa, e super-copil. Dacă mergi în club şi ţi se fac poze. El nu are lucruri compromiţătoare în afara stadionului.

Marele regret al lui Joyskim Dawa, după ce Gigi Becali l-a făcut praf la FCSB

La el poate fi compromiţătoare câte o bâlbă. În rest, e un super-fotbalist. El e trist acum că nu a prins lotul Camerunului pentru Mondial. El e foarte trist. S-a scris mult în România despre el şi nu a mai fost în atenţia selecţionerului.

Aici e durerea mea, că nu m-a sunat domnul Becali. Nu am produs nimic. Trebuie să recunosc cu toată sinceritatea că a ţinut Gigi Becali mai multe echipe cu bani aduşi. Vorbim inclusiv de Farul”, a spus Iftime, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB. Au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din capitală. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut până la 5 dimineaţa şi riscă să fie amendaţi de Gigi Becali.

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat, în weekend, într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

La plecarea din club, atacantul francez de la FCSB nu a mai rezistat şi a făcut un gest ruşinos. Şi-a făcut nevoile în plină stradă. Omrani a fost surprins de paparazzi şi poate fi băgat în şedinţă de conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Şi atunci, Billel l-a avut alături pe Joyskim Dawa, fundaşul care a fost criticat în dese rânduri pentru gafele pe care le-a făcut în apărare. Omrani chiar a dat și dedicații pentru colegii săi de la FCSB, apoi cunoscutul manelist Luis Gabriel a dat tonul la „Steaua e numai una”, cântecul devenit celebru în urmă cu mai bine de 15 ani.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și