Închide meniul

Primul jucător care pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali după titlul câştigat de CFR Cluj. Ameninţare pentru alţi doi fotbalişti din lot

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 22:11

Primul jucător care pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali după titlul câştigat de CFR Cluj. Ameninţare pentru alţi doi fotbalişti din lot

Gigi Becali a anunțat cine este primul jucător care va pleca de la FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

  • Primul jucător care pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali după titlul câştigat de CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Primul jucător care pleacă de la FCSB va fi Paulo Vinicius. Gigi Becali a anunțat că va renunța la fundașul brazilian, după încă un titlu pierdut în fața celor de la CFR Cluj. Patronul clubului din Berceni a mai spus că alți doi fotbaliști sunt în pericol să fie dați afară: Andrei Miron și Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că Paulo Vinicius va părăsi FCSB la finalul stagiunii. Greșelile comise l-au costat scump pe fundașul brazilian, care a fost adus vara trecută chiar de la CFR.

Primul jucător care pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali după titlul câştigat de CFR Cluj

În același timp, Andrei Miron și Iulian Cristea riscă să plece de la FCSB. Becali i-a criticat pe cei doi pentru greșelile din remiza cu FC Voluntari, 2-2, în urma căruia formația lui Toni Petrea a ieșit din cursa pentru titlu.

Reclamă

Gigi Becali spune că principala prioritate din următoarea campanie de transferuri va fi căutarea a doi fundași centrali.

„O să plece Vinicius. Degajează portarul… îţi dai seama dacă degajează portarul şi iei gol. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem. Îmi trebuie doi fundaşi centrali.

Reclamă

Eu nu ştiu, nu mai cheltui bani. Fundaşi centrali trebuie să luăm. Dacă Cristea dă ăla cu capul în faţa lui, Miron se uită la el. Trebuie şi atacant.

Vinicius a venit cu accidentare, nu avea meciuri în picioare. Dacă eram deştepţi la 2-1 îl băgam pe Vinicius şi trecea Cristea în faţă. Dar dacă am luat gol din offside.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali, convins că palmaresul Stelei va ajunge la FCSB

Gigi Becali este convins că palmaresul Stelei va ajunge la FCSB, în cele din urmă. Latifundiarul din Pipera a oferit prima reacție după vestea uriașă primită de la Instanță. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunțat că procesul privind palmaresul Stelei va fi rejudecat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali consideră că nici „hotărârea iniţială nu ne dezavantaja”. Latifundiarul din Pipera este convins că CSA Steaua va pierde procesul, iar FCSB va câștiga întregul palmares.

„De fapt, hotărârea iniţială nu ne dezavantaja. Spunea că palmaresul până în 1998 este al CSA, după este al FCSB. Sau 2003, nu contează. Prin alte cuvinte era la noi. Palmaresul nu este diviziat şi este al celui care are continuitatea.

Dacă te-ai născut ieri, cum să spui că ai 100 de ani? Eu v-am spus că voi câştiga toate înapoi… şi palmares, şi numele. Ei nu vor putea folosi numele Steaua, îl vom anula în instanţă.

În civil trebuie să ceri probe. Ei trebuiau să ceară proba cu expertiza, dar nu au cerut. Au făcut ei o expertiză care nu se ia în seamă. Acum judecătorul o să-i spună că nu au expertiză, le respinge din start.

Va dura 2-3 ani, s-a suspendat până se judecă astea. După noi o să cerem revizuirea la hotărârea aia şi o să înceapă peste 4-5 ani. Câştigăm astea, câştigăm revizuirea… Steaua. După nu mai ai cum să ceri prejudiciu, Steaua e FCSB.

Cum am furat eu Steaua, nu se rugau ei de mine? Am furat-o cu zeci de milioane de euro. Înseamnă că generalii au făcut fraudă, sau că UEFA. Eu am fost chemat să ajut, am dat bani.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat