Închide meniul

Jurgen Klopp, reacție tranșantă după Liverpool – Real Madrid 0-1: „Au avut un singur șut pe poartă”. Germanul, cu gândul la sezonul viitor: „Unde se joacă finala? Sunați la hotel”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 mai 2022, 2:09 / Actualizat: 29 mai 2022, 10:27

Jurgen Klopp, reacție tranșantă după Liverpool – Real Madrid 0-1: „Au avut un singur șut pe poartă. Germanul, cu gândul la sezonul viitor: „Unde se joacă finala? Sunați la hotel

Jurgen Klopp, întrebat despre demitere după Napoli - Liverpool 4-1

Jurgen Klopp, în timpul unui meci disputat de Liverpool / Profimedia

  • Jurgen Klopp, reacție tranșantă după Liverpool – Real Madrid 0-1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Jurgen Klopp a oferit o primă reacție după finala UEFA Champions League, Liverpool – Real Madrid 0-1. Managerul „cormoranilor” și-a lăudat jucătorii pentru sezonul 2021/2022, la finalul căruia au câștigat două trofee din patru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp consideră că jucătorii săi ar fi putut face mai multe în finala de la Paris. În același timp, tehnicianul german a scos în evidență faptul că Real Madrid a trimis un singur șut pe poartă, iar acela a fost transformat în gol.

Jurgen Klopp, reacție tranșantă după Liverpool – Real Madrid 0-1: „Au avut un singur șut pe poartă”

Liverpool a șutat de 9 ori pe spațiul porții lui Thibaut Courtois, dar goalkeeper-ul belgian a reușit meciul carierei și a intervenit la toate ocaziile „cormoranilor”.

Reclamă

Klopp a avut forța să facă și o glumă, în legătura cu finala UEFA Champions League din sezonul viitor:

„Am făcut un meci bun, nu perfect. Nu cred că este posibil să faci un meci perfect împotriva unui adversar cu o astfel de așezare defensivă. În vestiar nimeni nu simte că a fost un sezon excelent, în clipa de față. Poate mai avem nevoie de câteva ore pentru asta. Am un sentiment puternic că vom reveni. Băieții sunt foarte competitivi.

Reclamă

Formează un grup extraordinar. Vom avea un grup extraordinar și în sezonul următor. Unde e finala sezonul viitor? Istanbul? Sunați la hotel! Se simte diferit (n.r. – finala pierdută). Nu este rău să ajungi în finală. Este un fel de succes. Dar nu succesul pe care ți-l dorești.

Băieții au încercat totul, în special când eram conduși cu 1-0 am jucat așa cum voiam să jucăm înainte. Mijlocașii noștri au fost prea retrași. Contraatacurile lor au reprezentat amenințări. Am vrut să fim mult mai curajoși în repriza a doua.

Asta le-am spus la pauză. Am jucat în jurul lor. Ar fi trebuit să jucăm mai mult în formația lor, nu pe lângă ea. Am avut o mulțime de șuturi, dar nu au fost de clare. Courtois a avut două intervenții de top. Am primit gol după un out. Valverde a vrut să șuteze, Vinicius a fost acolo și asta a fost.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool – Real Madrid 0-1 | Jurgen Klopp, „săgeți” către echipa lui Carlo Ancelotti

Când portarul e omul meciului, ceva e în neregulă cu echipa adversă. Courtois a reușit câteva intervenții incredibile. Mi-aș fi dorit să dăm pase și centrări mai bune în ultima treime a terenului. Mo (n.r. – Mohamed Salah) de obicei înscrie în astfel de situații. A fost o paradă extraordinară din partea lui Courtois și respectăm asta. Madrid a avut un singur șut pe poartă și a fost gol.

Diferența dintre finala din 2018 și cea de acum a fost că nu ne-am dat bătuți. Și nu ne vom da bătuți nici în continuare, cu siguranță. Mâine vom sărbători acest sezon. După o noapte de dormit și discursul meu, jucătorii vor realiza cât de special a fost acest sezon.

Am fi putut juca un fotbal mai bun, dar și Madrid ar fi putut să joace mai bine și nu a făcut-o. Au jucat ce au avut nevoie. În afară de acel gol, nu au avut niciun șut pe poartă. Este un semn bun pentru echipa mea. Ei au înscris cu un șut, dar noi n-am reușit cu 9 șuturi.”, a spus Jurgen Klopp, citat de Anfield Watch.

Carlo Ancelotti, record uriaş. A câştigat de 4 ori Liga Campionilor

Carlo Ancelotti a intrat definitiv în istoria fotbalului. Este singurul antrenor din lume care a triumfat de 4 ori în cea mai tare competiţie intercluburi.

Nu pot să cred. Am avut un sezon fantastic. Ne-am descurcat foarte bine. A fost un meci dificil și am suferit mult, cu atât mai mult în prima repriză. Până la urmă cred că meritam să câștigăm această competiție.

Suntem cu adevărat fericiți. Ce pot sa spun? Nu pot spune mai multe. Sunt omul recordurilor. Am avut noroc să vin aici anul trecut și să am un sezon fantastic. Un club fantastic, o echipă foarte bună, cu multă calitate și caracter mental. Sezonul a fost de top.

Cred că am trecut prin meciuri foarte dificile. Suporterii ne-au ajutat foarte mult în ultimul meci. Ne-au ajutat în seara asta. Noi suntem fericiți și ei sunt fericiți”, a declarat Carlo Ancelotti, după meciul cu Liverpool, potrivit BBC.

Reclamă

Real Madrid, noua campioană a Europei

Liverpool – Real Madrid 0-1. Formația lui Carlo Ancelotti s-a impus la Paris și a cucerit cel de-al 14-lea trofeu UEFA Champions League din istoria clubului. Vinicius a marcat golul victoriei și a devenit eroul „galacticilor” pe Stade de France. Real Madrid a scris istorie în UEFA Champions League! Formația de pe Santiago Bernabeu și-a trecut în palmares al 14-lea trofeu suprem.

Real a ajuns la 14 trofee în cea mai tare competiție inter-cluburi. Madrilenii s-au distanțat de AC Milan (7) și adversara din această seară, Liverpool (6).

Carlo Ancelotti a scris istorie la 62 de ani. Marele antrenor a devenit campion cu Real Madrid şi este primul antrenor din istorie care câştigă campionatul în Spania, Anglia, Italia, Franţa şi Germania.

Ancelotti a devenit campion în Serie A, cu AC Milan, în Premier League, cu Chelsea, în Ligue 1, cu PSG, şi în Bundesliga, cu Bayern.

Niciun antrenor nu mai reuşise performanţa bifată de italian: titlul în top cinci cele mai importante campionate ale Europei. Carlo Ancelotti a câştigat titlul într-un mare stil. Tehnicianul a avut un procentaj al victoriilor de 74.25% în 2022 şi i-a depăşit pe Pep Guardiola, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino şi Thomas Tuchel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”
Liverpool - Manchester City LIVE SCORE (17:45)
Premier League • 10 mart., 19:41
Liverpool – Manchester City 1-1! Derby „de foc” pe Anfield, cu final încins! Arsenal a rămas lider în Premier League
Jurgen Klopp, înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League
Premier League • 9 mart., 14:15
Jurgen Klopp, înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League: „E cel mai bun pe care l-am văzut în viaţa mea”
Jurgen Klopp a spus pe cine consideră cel mai bun antrenor din lume
Fotbal extern • 8 mart., 17:24
Jurgen Klopp nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun antrenor din lume: „Este remarcabil! A influențat fotbalul”
Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga
Fotbal extern • 7 mart., 22:54
„V-a impresionat vreun jucător în această seară?” Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga