Închide meniul
EXCLUSIV

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv! Răspunsul dat de selecţionerul României

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 13:13

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv! Răspunsul dat de selecţionerul României

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv!

Edi Iordănescu, alături de tricolori / Profimedia Images

  • Edi Iordănescu rămâne selecţionerul României
  • FRF i-a trasat deja obiectivul pentru Euro 2024

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv. Răzvan Burleanu îl putea demite pe Iordănescu, ţinând cont de obiectivul intermediar avut în Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, România trebuia să ocupe unul dintre primele 3 locuri din grupa de Liga Naţiunilor, dar a terminat pe 4 şi a retrogradat. Chiar şi aşa, din informaţiile AS.ro, şefii FRF au decis să continue cu acelaşi selecţioner.

FRF a trecut peste clauza din contractul cu Edi Iordănescu şi i-a trasat deja noul obiectiv

Vizita fulger din vestiarul din Giuleşti, la finalul pardidei cu Bosnia, a venit din partea lui Burleanu şi Stoichiţă tocmai pentru a întări faptul că vor să continue alături de Edi. Chiar dacă primul obiectiv a fost ratat, cei din FRF au fost mulţumiţi de ce au văzut în ultimele meciuri.

Reclamă

Nucleul creat de Iordănescu la naţională pare unul promiţător pentru preliminariile Euro 2024. Acesta este şi motivul pentru care obiectivul pe termen lung desemnat este cel al califării la turneul european din 2024.

Iordănescu va rămâne astfel la cârma naţionalei, chiar dacă cei din familia sa au încercat să îl convingă să se retragă. Totuşi, tatăl său, Anghel Iordănescu, l-a sfătuit să continue pe drumul început în acest an, chiar dacă rezultatele nu sunt încă pe placul fanilor.

Reclamă

Tricolorii, alături de Edi Iordănescu

Iordănescu are şi jucătorii de partea sa, dacă ţinem că aceştia au declarat cu toţii că vor să continue alături de el. Nicolae Stanciu a dat tonul.

„Suntem mulţumiţi atât de jocul acesta, cât şi de cel din Finlanda. Cred că am făcut ce trebuia să facem, ce ne-a cerut Mister. Am arătat o altă atitudine. Retrogradarea în Liga C nu a mai depins doar de noi în ultima etapă. Nu vreau să vorbesc şi nu am dreptul să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat la meciurile din iunie pentru că nu am fost aici.

Eu sunt mulţumit şi vreau să-i felicit pe băieţi pentru aceste două meciuri. Cred că lumea a văzut un meci mai bun al echipei naţionale. Cred că şi cei tineri vor veni cu încredere mult mai mare acum, la echipa naţională. Victoria este de moral şi aşteptăm anul ce vine ca să ne luptăm pentru un loc la EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îmi doresc să fie cu dânsul, cred că Edi Iordănescu va rămâne. Trebuie continuitate. Am mai spus şi înainte, ar trebui să se dea mai mult timp unui selecţioner pentru că nu este uşor. Îmi doresc să ne calificăm cu dânsul la EURO şi să fie cât mai mult timp la naţională”, a declarat Nicolae Stanciu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”