Închide meniul
EXCLUSIV

România – Bosnia 4-1 | Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C: „Ne afectează! Ne-am trezit cam târziu!” Ce a spus de Edi Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:05

România – Bosnia 4-1 | Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C: „Ne afectează! Ne-am trezit cam târziu! Ce a spus de Edi Iordănescu

Dennis Man a marcat un gol în România - Bosnia 4-1

Captură Antena 1

  • Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia 4-1
  • România a retrogradat în Liga C

Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C. Dennis Man a deschis scorul în România – Bosnia 4-1. Jucătorul de la Parma a reuşit golul cu numărul 5 pentru echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost unul dintre cel mai buni jucători ai României în partida cu Bosnia. Jucătorul de la Parma a fost cel care a deschis balul în Giuleşti, în România – Bosnia 4-1.

Dennis Man, dezamăgit de retrogradarea naţionalei în Liga C

Dennis Man a avut o evoluţie consistentă în prima repriză a partidei cu Bosnia. Evoluţia lui Dennis Man a fost încununată cu gol în minutul 38. Dennis Man a primit o pasă perfectă de la Nicuşor Bancu, la marginea careului. Man a preluat mingea şi a şutat pe jos, fără speranţe pentru portarul Bosniei. Iniţial, arbitrul a anulat golul la semnalizarea tuşierului. Ulterior, după ce s-a consultat arbitrajul video, reuşita lui Man a fost validată.

Reclamă

Am făcut un joc bun, am reuşit să înscriem goluri. Ne bucurăm pentru acest meci, din păcate părerea mea că trebuia să fim concentraţi pe toată perioada acestei competiţii. Ne pare rău că ne-am trezit cam târziu.

Mă bucur foarte mult când înscriu, este job-ul meu să ajut echipa pe faza ofensivă şi în această seară mă bucur că am reuşit să ajut echipa la acest rezultat.

Reclamă

Din păcate am retrogradat, dar trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci şi în următoarele acţiuni să punem în practică şi să fim încrezători în continuare. Ne afectează în primul rând că am retrogradat, voiam să fim aici, dar trebuie să luăm ce am făcut bine şi să vedem în viitor ce putem facem.

Mister ne-a felicitat pentru joc, ne-a transmis să fim responsabili la echipele de club, să venim sănătoşi de acolo şi să dăm totul. Eu sper să rămână, nu sunt eu în măsură să răspund. Mai avem mult de muncă şi sperăm că va fi aşa.

Mister este alături de noi. Ne-a transmis că are încredere în noi. A fost o perioadă dificilă, dar cred că împreună, ca grup, putem trece peste. Trebuie să pregătim acţiunile ce urmează, să dăm totul pentru acest tricou. Vom da totul să mergem la EURO, ne dorim şi noi acest lucru. Suntem conştienţi că urmează o perioadă grea.„, a declarat Dennis Man în exclusivitate pentru Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man a marcat ultima dată în luna martie, în amicalul cu Israel, scor 2-2. De asemenea, Man a dat în acelaşi meci şi o pasă decisivă.

România – Bosnia 4-1. Cel mai bun meci al naţionalei cu Edi Iordănescu selecţioner

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

George Puşcaş a închis tabela, în minutul 86, după ce a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”