Închide meniul

LPF a decis ca toate meciurile celor de la Dinamo să fie suspendate, după ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv de coronavirus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 10:51

LPF a decis ca toate meciurile celor de la Dinamo să fie suspendate, după ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv de coronavirus

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Meciurle celor de la Dinamo au fost suspendate

Dinamo trebuia să joace sâmbătă cu Chindia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București”, se arată în comunicat.

Reacția OFICIALĂ a celor de la Dinamo, după ce magazionerul clubului a fost testat pozitiv de coronavirus

"Toți componenții lotului dinamovist, membrii staff-ului tehnic și medical din cadrul echipei noastre, precum și personalul auxiliar pentru organizarea meciurilor la stadionul din Ștefan cel Mare au efectuat miercuri, 10 iunie 2020, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19.
În urma acestei testări a fost depistat un caz pozitiv, a anunțat medicul Liviu Bătineanu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Reclamă

Medicul dinamovist precizează că persoana depistată pozitiv nu face parte din lotul de jucători sau din conducerea tehnică și medicală a echipei, fiind izolată în această dimineață la stadionul Dinamo", se arată în comunicatul clubului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și