Închide meniul

”Lucescu, go away!” Fanii lui Dinamo Kiev continuă războiul cu Mircea Lucescu și după calificarea în grupele Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 octombrie 2020, 12:36

”Lucescu, go away!” Fanii lui Dinamo Kiev continuă războiul cu Mircea Lucescu și după calificarea în grupele Champions League

profimediaimages

Mircea Lucescu

Paginile fanilor lui Dinamo Kiev sunt pline de materiale anti-Mircea Lucescu, iar astfel de postări sunt în continuare foarte apreciate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificarea în grupele UEFA Champions League nu a reprezentat decât un nou motiv de ironii pentru fani. Aceștia au sărbătorit după tragerea la sorți, dar nu pentru faptul că Juventus și Barcelona vor veni la Kiev. Mai degravă, fanii s-au bucurat că vor juca împotriva lui Ferencvaros, echipă antrenata de legenda Serghei Rebrov, fost tehnician și la Dinamo Kiev.

Ultrașii lui Dinamo Kiev: ”Lucescu, pleacă!”

Pagina denumită ”White Boys Club”, un nucleu important de suporteri kieveni, s-a pozat lângă un banner uriaș inscripționat cu mesajul ”Lucescu Go Away!” (Lucescu, pleacă!)

Mai mult, fanii au fost suficient de creativi încât să îi scrie numele tehnicianului român în portocaliu, culoarea rivalei Șahtior și echipa pe care ”Il Luce” a pregătit-o multă vreme.

Ei au și argumentat gestul printr-un scurt text: ”El încă nu înțelege asta și crede că victoriile vor schimba atitudinea noastră referitoare la destinul rușinos. O să-i amintim mereu: onoarea și demnitatea sunt mult mai valoroase decât orice rezultat.

Reclamă

Nu o să-l acceptăm pe Lucescu indiferent de circumstanțe ori victorii. Îi dorim un singur lucru: să plece de la Dinamo”, se arată pe pagina suporterilor, conform gsp.ro

Lucescu, învinuit pentru cedarea lui Kravets

Una dintre principalele critici care i se aduc lui Mircea Lucescu este cedarea lui Artem Kravets, plecat după un presupus conflict cu tehnicianul român deși venise tot în această vară.

Vârful de atac a făcut mutarea în Turcia și a ajuns la Konyaspor, echipă pentru care a marcat o dublă chiar la debut. Fanii au fost înfuriați după performanța lui Kravets și l-au criticat din nou pe antrenor: ”L-a pregătit bine Lucescu”, a fost reacția lor ironică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și