Închide meniul

Mădălina Ghenea, suportera unei echipe de tradiţie din România. "Umblam prin casă cu fularul"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2021, 7:36 / Actualizat: 21 decembrie 2022, 15:04

Mădălina Ghenea, suportera unei echipe de tradiţie din România. "Umblam prin casă cu fularul"

profimediaimages

Mădălina Ghenea este suportera Univesităţii Craiova

Mădălina Ghenea a fost atrasă de fotbal încă din copilărie. Ea a povestit că obişnuia să meargă prin casă cu fularul echipei favorite, Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea: „Când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”

„Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu așa am crescut, cu Universitatea Craiova, și când eram mică umblam prin casă cu fularul echipei”, a declarat Ghenea pentru Corierre dello Sport, citat de prosport.

Mădălina Ghenea şi-a declarat susţinerea pentru Craiova şi în urmă cu trei ani, după un meci amical câştigat de România cu 1-0 în faţa Suediei.

„Atmosferă emoționantă în Craiova. După o pauză de patru ani galeria Universității se întoarce acasă, pe stadionul Ion Oblemenco, la meciul România – Suedia. Se anunță un spectacol extraordinar. Pata fascinantă de culoare pe care o veți vedea în partea dreaptă a televizoarelor se numește Peluza Sud și este cea mai frumoasă galerie din lume”, a scris ea la acel moment pe contul de Instagram.

Românca nu stă departe nici de fotbalul din Italia. S-a declarat impresionată de Ronaldo, alături de care a filmat o reclamă, şi a fost în centrul unui scandal monden alături de tânăra vedetă a lui AS Roma, Nicolo Zaniolo.

Reclamă

Acum, Ghenea îşi vede liniştită de şedinţele foto şi de postările incediare de pe Instagram.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și