Închide meniul

Marius Niculae revine la Dinamo. "O să lucrez gratis". Ce poziţie a acceptat fostul atacant al lui AC Milan şi Sporting Lisabona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 5:28

Marius Niculae revine la Dinamo. "O să lucrez gratis". Ce poziţie a acceptat fostul atacant al lui AC Milan şi Sporting Lisabona

SportPictures / Victor Barbu via Hepta

Marius Niculae va lucra fără niciun salariu la CS Dinamo, unde s-a alăturat prietenului său, Ionel Dănciulescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae: "Se așteaptă un miracol, un investitor-minune"

"Fac individualizare cu ăia mici. Practic, lucrez gratis, îți dai seama. Am zis să fac o chestie pentru Danciu, pentru copii, câteva ore, de drag. De la Dinamo, echipa din prima ligă, nu m-a căutat absolut nimeni. Oricum, lucrurile nu stau chiar roz acolo, nu cred că se gândeau la mine. Având în vedere situația financiară, sportivă, tot, este o mare problemă acolo. Nu-mi dă prea mari speranțe. OK, te salvezi de la retrogradare acum, dar la anul ce faci? Ajungi tot aici, tot în zona asta. Aaa, se așteaptă un miracol, un investitor-minune.

Să ajungă Clinceniul să aibă 3-0 în Ștefan cel Mare în minutul 17, cu gol din corner, nu-ți oferă niciun viitor. Iar în play-out se va juca pe viață și pe moarte, trebuie să aduni fiecare punct. Trebuie să fii concentrat sută la sută, iar toți vor dori să ia și pielea de pe tine. Nu știu dacă ar fi un miracol ca Dinamo să se salveze, mai sunt și alții în situații grele. Problema la Dinamo e că nu există liniște”, a declarat Marius Niculae, potrivit gsp.ro.

Marius Niculae: "Nu m-a căutat nimeni. Îmi pare rău de situația clubului"

Marius Niculae este dezamăgit de situaţia de la fostul său club. Fostul atacant al "câinilor" spune că nu a fost căutat de nimeni din actuala conducere. El îi îndeamnă pe fani să lase Dinamo pe mâna unor manageri mai pricepuţi.

"Acum e politica oamenilor care conduc Dinamo, cei din galerie, din PCH, din DDB, care au investit niște bani, au împrumutat clubul, mai departe dacă ei cred că sunt buni conducători… Dar fiecare e bun pe domeniul lui. Ei sunt foarte buni la organizarea suporterilor, să pună în scenă coregrafii, poate că la conducerea clubului ar trebui să fie niște specialiști. 

Reclamă

Dar nu mă bag, nu m-a căutat nimeni, îmi pare rău de situația clubului. Și-mi pare rău că nu s-au adus profesioniști la club! Uite, și la juniori, foarte mulți copii de valoare pleacă fiindcă nu sunt profesioniști, sunt puști care vor să crească. Nu se mai aduc jucători străini de valoare. Vin doar cei pe care să-i bage Dinamo în formă! Or tu ai nevoie de oameni care să intre imediat și să-ți aducă victorii. Dar dacă nu sunt bani, nu poți judeca”, a mai spus Marius Niculae. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și