Închide meniul

Marius Șumudică a dezvăluit unde vrea să antreneze. "Asta e prioritatea mea!" Ce oferte de milioane a refuzat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 20:54

Marius Șumudică a dezvăluit unde vrea să antreneze. "Asta e prioritatea mea!" Ce oferte de milioane a refuzat

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a vorbit despre planurile de viitor

Marius Șumudică a preluat-o pe Gaziantep de la momentul promovării în prima ligă și a dus-o pe podiumul din Turcia. Aventura lui s-a încheiat în ianuarie 2021, fiind demis din cauza unui conflict cu conducerea. "Sumi" a rămas însă cu gândul la Super Lig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Planurile mele sunt foarte clare. Vreau să mă întorc în Turcia. Asta este prioritatea mea. Vreau să preiau o echipă care îmi poate oferi ocazia să lupt pentru competițiile europene. Cred că dacă aș fi continuat la Gaziantep, ne-am fi calificat în Europa League.

Marius Șumudică și-a dezvăluit planurile de viitor

Aș vrea să lucrez la un club care să-mi ofere posibilitatea de a-mi exprima filosofia, unde aș putea reconstrui o echipă de la zero, așa cum am făcut la Gaziantep. Dacă mă întrebați acum ce club aș alege în funcție de emoții, este foarte clar că aș alege fără ezitare Gaziantep, aș vrea să continui să lucrez în Turcia", a spus Marius Șumudică, pentru sporx.com.

Marius Șumudică a bifat 51 de meciuri pe banca lui Gaziantep. Bilanțul său a fost unul pozitiv: 20 de victorii, 19 remize și 12 înfrângeri. A strâns un total de 79 de puncte într-un sezon și jumătate.

A salvat-o de la retrogradare fără emoții pe Gaziantep în primul sezon și s-a luptat la Europa în cel de-al doilea. L-a adus în Turcia pe Alexandru Maxim, jucător care a renăscut sub comanda sa. 

Reclamă

"Evident că îmi este dor de experiența pe care am avut-o la Gaziantep, a fost una dintre cele mai entuziasmante experiențe pe care le-am avut vreodată ca antrenor în străinătate. M-am simțit extraordinar, am iubit orașul și fanii săi. Mi-e dor de oamenii de pe stradă care s-au oprit în mod regulat să fac fotografii sau să mă felicite. Mi-e dor de oamenii din club, cei cu care am lucrat. Îmi e dor de jucători, mai ales că este o echipă pe care am construit-o aproape de zero și îmi lipsesc momentele trăite după meciurile câștigate", a mai spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a refuzat oferte de milioane

Șumudică e dornic de performanță. A refuzat oferte de milioane din Asia ca să rămână în Europa. "Șumi" a mai antrenat în zona Golfului și nu mai este interesat de acea destinație.

"Încă nu am primit nicio ofertă concretă din Turcia, doar două din Arabia Saudită, pe care le-am refuzat. Banii nu sunt o prioritate pentru mine, doresc să rămân în Europa, sunt în contact cu diverse companii de administrare, inclusiv câteva din Turcia. Turcia este interesantă pentru mine și există agenți care mi-au propus o colaborare în această vară, dar nu există nicio ofertă concretă în prezent. Vom vedea la sfârșitul sezonului. Doresc să mă întorc în Turcia. Simt că pot realiza mai multe data viitoare", a mai spus Marius Șumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică are două trofee în cariera de antrenor: titlul și Supercupa României cu Astra, în 2016. El a fost o variantă foarte vehiculată și pentru banca echipei naționale a României. 

Recomandări
  • Marius Șumudica e liber de contract
  • Unde vrea să antreneze în viitor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și