Închide meniul

Marius Şumudică a primit explicaţii de la patronul Rapidului: "Mă pot vedea la orice oră cu el". Cine trebuia să îl sune pe Şumi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 16:22

Marius Şumudică a primit explicaţii de la patronul Rapidului: "Mă pot vedea la orice oră cu el". Cine trebuia să îl sune pe Şumi

hepta

Marius Şumudică a primit lămuriri de la patronul Rapidului, Victor Angelescu

Marius Şumudică s-a declarat dezamăgit pentru că nu a fost căutat de nimeni de la Rapid, deşi s-a declarat în mod public disponibil pentru a ajuta clubul său de suflet. Şeful giuleştenilor, Victor Angelescu, spune că este vorba despre o neînţelegere şi aruncă vina pe antrenorul Nicolae Grigore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, lămuriri de la Victor Angelescu

"Este prima oară când eu aud acest lucru despre ceea ce a spus Marius Sumudică. Voi verifica să văd de ce nu a fost sunat pentru că eu vorbisem cu Nicolae Grigore despre Șumudică și mi-a spus că o să îl sune.

Când Marius a venit în țară am fost sunat de Gigi Corsicanu si de Bocciu să îmi spună de el. Ei se cunosc bine cu Șumi si mi-au spus că nu e rau să vină Sumi pe la noi la antrenamente și să îl ajute în următoarea perioadă cu un sfat sau cu ce poate el pe Grig.

Evident că am fost de acord cu propunerea lui Gigi și a lui Bocciu, deoarece experiența lui Sumi ne poate ajuta pe noi, toți rapidiștii. Prezența lui Șumi în vestiar și sfaturile sale pentru noi sunt foarte bune. Am discutat cu Grigore, iar el mi-a zis că o să îl sune.

Eu mă pot vedea la orice oră cu Șumi la o cafea, dar de tactică și de ale antrenoratului e bine să discute cu Nicolae Grigore. Nu știu de ce Grig nu l-a sunat și voi verifica acest lucru. Prezența lui Sumi între noi este bine venită. Așa a fost și când venea nea Mircea Lucescu. Repet: voi verifica să văd de ce nu a fost sunat”, a spus acţionarul majoritar, Victor Angelescu, în prosport.

Reclamă

Marius Şumudică: "Am rămas indignat. Telefonul meu pentru conducere este închis"

Marius Şumudică a demisionat de la Rizespor chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. El a spus că este dispus să ajute Rapid, dar nu din postura de antrenor. Ieri, şi-a retras această "ofertă".

"Eu nici nu ştiu cine conduce la Rapid. Vreau să pun punct acestor speculaţii care se fac despre Şumudică. Eu nu am avut nicio discuţie. Nimeni nu m-a sunat. Am rămas indignat fiindcă am vrut, probabil în nebunia mea, să încerc să ajut echipa, fără să o preiau.

Am rămas surprins. Am spus că îmi doresc să îi ajut cu un sfat. Am rămas surprins că nu mi-au dat niciun telefon. N-am nevoie de bani, o făceam cu inima. Am aşteptat un telefon, nu a venit. Telefonul meu pentru conducere este închis", a spus Marius Şumudică în emisiunea "Parfum vişiniu", transmisă pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid ocupă locul 9, în clasamentul ligii secunde. În 16 meciuri, a adunat 27 de puncte. Liderul FC U Craiova are 31 de puncte, tot din 16 meciuri.

Daniel Niculae, amintiri de la Rapid

Fostul rapidist, Daniel Niculae, speră că echipa sa favorită va reveni în Liga 1. El şi-a adus aminte la emisiunea AS.ro LIVE de atmosfera de vis în care juca pe stadionul Giuleşti.

”Când ieșeam din vestiar și ne îndreptam către tunelul de ieșire pe stadion, mai începea și imnul acela. Aveam 1-0 de la vestiar, erau foarte mulți adversari cărora le cam tremurau gladiolele”, a declarat Daniel Niculae.

Daniel Niculae așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion, dar nu este mulțumit în totalitate de cum va arăta noua arenă. Nico susține că tribuna a doua ar fi trebuit să fie mai înaltă.

”Ăsta nou, e un stadion frumos, putea să fie și mai frumos. Acea tribună a doua putea să fie mai înaltă puțin. Stadionul nou o să creeze o mare emulație. Va răsuna iarăși tot Giuleștiul”, este convins Daniel Niculae.

Recomandări
  • Marius Şumudică s-a supărat pe Rapid
  • Aştepta un telefon pentru a-şi oferi ajutorul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și