Închide meniul

Marius Șumudică refuză naționala și îi ia apărarea prietenului Mirel Rădoi: ”E bolnav omul, vede numai fotbal!”

Gal Dorin Publicat: 21 decembrie 2020, 13:30

Marius Șumudică refuză naționala și îi ia apărarea prietenului Mirel Rădoi: ”E bolnav omul, vede numai fotbal!”

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică a declarat că nu este interesat să vină la echipa națională în momentul de față

  • Marius Șumudică e pe val în Turcia
  • Tehnicianul a declarat că nu este interesat să preia echipa națională

Antrenorul care face furori cu Gaziantep în prima ligă turcă a precizat că românii ar trebui să aibă încredere în strategie lui Rădoi, punctând că acesta este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a întâlnit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Sunt un antrenor obișnuit să fie zilnic lângă echipă”

”În viitor, Federația știe ce are de făcut, acum îl are pe Mirel acolo. Sunt sigur că FRF are o strategie și știe ce are de făcut chiar și când apar criticile. Îi susțin în tot ceea ce fac, încerc să îi ajut cu jucătorii pe care îi vor, dar nu se pune problema să preiau echipa națională.

Nici nu îmi doresc, eu sunt un antrenor care e obișnuit să fie zilnic lângă echipă. Că va veni cândva vremea, când voi avea mai multă experiență și voi fi pregătit pentru națională, vom vedea. Dar acum nici nu vreau asta”, a explicat Marius Șumudică.

Reclamă

Marius Șumudică nu îi vrea scaunul lui Mirel Rădoi: ”Am simțit pe pielea me că e un antrenor bun”

Mai mult, ”Șumi” a precizat că naționala are un selecționer de nădejde în persoana lui Mirel Rădoi, chiar dacă planul său a fost inițial criticat.

”Consider că Mirel e un antrenor foarte bun, este unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am întâlnit în cariera mea. Are mult potențial, vorbesc des cu el, dar e bolnav omul, sincer, vede numai fotbal! 

Reclamă

E prietenul meu și nu vreau să îi iau locul, nu se pune problema. Eu am treaba mea. Am simțit pe pielea mea că este un antrenor bun.

Când pregăteam meciurile cu FCSB, simțeam că am un adversar care are potențial, chiar dacă e un încăpățânat și spune că vrea să joace foarte ofensiv, foarte bine, are strategia lui. România are un antrenor de care trebuie să se folosească”, a declarat Marius Șumudică pentru sport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!