Închide meniul

Mărturia tulburătoare a lui Alexandru Tudor, mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Doctorilor le era frică să facă ceva! Am aflat că trebuie să stau şase luni în pat!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 10:04

Mărturia tulburătoare a lui Alexandru Tudor, mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Doctorilor le era frică să facă ceva! Am aflat că trebuie să stau şase luni în pat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Tudor a fost împuşcat la Revoluţie

Alexandru Tudor avea 18 ani la Revoluţie. A riscat să îşi piardă viaţa, într-un incident petrecut în apropiere de Piaţa Aviatorilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Tudor: "Am simțit cum îmi intră două gloanțe în picioare, în tibii"

"În fața blocului nostru era un ostaș care își făcea loc printre niște crengi ca să tragă în Piața Aviatorilor. Și am văzut că a rămas fără gloanțe. Mi s-a părut normal să îl ajut așa că m-am dus la el. Mi-a zis să iau două încărcătoare și să le umplu cu gloanțe. 

Nu e greu să bagi gloanțe într-o armă, e ușor să ucizi. Greu e să faci ceva să salvezi o viață. După ce am terminat acolo, noi am vrut să plecăm și ne-am lipit de un zid și așteptam să se oprească din tras ca să traversăm. S-a întrerupt rafala respectivă și când am vrut să plec, am simțit cum îmi intră două gloanțe în picioare, în tibii”, a povestit fostul arbitru.

Alexandru Tudor: "Doctorii s-au temut că gloanţele îmi vor exploda în picior"

Fiul al unui diplomat din perioada comunistă, Alexandru Tudor a trecut prin clipe de groază în decembrie 1989.

"Am stat trei zile cu gloanțele în picioare pentru că doctorilor le era frică să facă ceva de teamă că, dacă le ating, vor exploda gloanțele în picior. Eram atât de naiv încât m-am gândit: trebuie să plec în cantonament. Mă duc la spital, îmi scot gloanțele din picioare, mă cos și plec în cantonament. Apoi, am aflat că trebuie să stau în pat șase luni”, a mai spus Tudor, potrivit playsport, care citează TVR.

Reclamă

Alexandru Tudor, 15 ani pe lista FIFA

În vârstă de 49 de ani, Alexandru Tudor a antrenat între 1999 şi 2018, în Liga 1. El deţine recordul meciurilor conduse în prima ligă din România: 380.

Tudor a fost inclus timp de 15 ani pe lista FIFA, între 2001 şi 2016. Din vara lui 2019, el a fost angajat de Gigi Becali la FCSB, în calitate de consultant.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandru Tudor, rănit la Revoluţie
  • Dezvăluirile fostului arbitru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și