Închide meniul

Mesajul emoţionant al Georginei Rodriguez, după ce Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului: "Eşti deja o legendă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 6:00

Mesajul emoţionant al Georginei Rodriguez, după ce Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului: "Eşti deja o legendă"

Profimedia

Georgina Rodriguez

Iubita starului portughez i-a transmis un mesaj emoţionant pe reţele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acolo unde există unitate, există victorie. Ești unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, ești deja o legendă și sursa mea de inspirație. Mulțumesc, dragostea mea, pentru tot. Felicitări pentru un alt titlu din cariera ta! Este o mândrie și cea mai mare fericire a mea să te însoțesc de mână pe drumul vieții", a scris Georgina Rodriguez, pe contul său de Instagram.

Cristiano Ronaldo a marcat golul 760 al carierei

Ronaldo a ajuns la 760 de reuşite în întreaga carieră. El l-a depăşit cu un gol pe Josef Bican. Ronaldo a stabilit această performanţă în 1.040 de meciuri, în care a câştigat 30 de trofee, scrie site-ul de statistică Squawka Football.

Ronaldo s-a distanțat de Pele, care are 757 de goluri, şi de Lionel Messi, care a adunat 719 reuşite.

Cristiano Ronaldo, contestat de Federaţia de Fotbal din Cehia

Cehii vor să îi strice cheful lui Ronaldo. Federaţia de la Praga susţine că lui Josef Bican nu i-a fost atribuit numărul real de goluri marcate în întreaga carieră. Acesta ar fi marcat 821 de goluri, nu 759, aşa cum este creditat de site-urile de statistică din fotbal, scrie goal.com.

Reclamă

Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe legendarul fotbalist ceh în Supercupa Italiei. Starul lui Juventus a înscris primul gol al partidei încheiat cu scorul de 2-0.

Portughezul a reușit această performanță în 1040 de meciuri, perioadă în care a ridicat deasupra capului 30 de trofee. Pentru Radu Drăguşin, a fost primul succes cu echipa de seniori a lui Juventus. Românul s-a mândrit pe reţelele sociale cu pozele pe care le-a făcut cu trofeul. Ronaldo şi Chiellini i-au stat alături.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului
  • Mesajul Georginei Rodriguez pentru Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și