Închide meniul

Mihai Rotaru, declaraţie uluitoare. Îşi doreşte ca Gigi Becali să dea marea lovitură cu Octavian Popescu. "Să îl vândă cu 100 de milioane de euro!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2021, 16:24

Mihai Rotaru, declaraţie uluitoare. Îşi doreşte ca Gigi Becali să dea marea lovitură cu Octavian Popescu. "Să îl vândă cu 100 de milioane de euro!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Rotaru speră ca Octavian Popescu să se vândă pe o sumă uriaşă

  • Replică acidă a patronului Universităţii Craiova
  • Victor Piţurcă, luat în colimator

Plecarea lui Octavian Popescu, la FCSB, rămâne mărul discordiei. Finanţatorul grupării din Bănie este sigur că atacantul de 18 ani a ajuns să fie impresariat de Giovanni Becali din cauza fostului selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru, răspuns acid pentru Victor Piţurcă

Rotaru îşi doreşte totuşi ca Gigi Becali să îşi vadă visul împlinit şi să îl vândă pe internaţionalul de tineret pentru o sumă record. Aşa ar putea avea de câştigat şi Craiova.

"E foarte urât și nu vreau să intru în polemică cu domnul Pițurcă, dar nu-l pot lăsa să jignească. Dânsul jignește, aruncă cu pietre, dar pericolul mare e ca una-două-trei să se întoarcă împotriva ta. Nu am declarat niciodată că l-a îndemnat spre FCSB. Eu am declarat că l-a îndrumat către agenția domnului Giovanni Becali, care, mai departe, l-a îndreptat pe copil către FCSB în virtutea relațiilor bune cu FCSB, într-o perioadă în care nu avea relații tocmai cordiale cu Universitatea Craiova.

Reclamă

(n.r – Pițurcă spune că a venit să vă spună să-l luați) Asta este o minciună, uitați-vă la declarațiile familiei Popescu, unchiul său a spus că jucătorul nu vrea să rămână la Craiova. Domnul Victor Pițurcă l-a îndrumat la Giovanni. Acest copil a fost în București 4 ani, niciun agent n-a știut de el. Brusc, la o zi după ce îl rog pe Pițurcă să se uite la el, semnează cu Giovanni.

Am spus clar că e vina staff-ului administrativ, a fost un viciu de procedură. Am auzit că domnul Pițurcă își dorește ca Popescu să se vândă pe 35-40 de milioane pentru a ne băga noi unghia în gât. Nu suntem construiți așa. Noi ne dorim să fie vândut cu 100 de milioane pentru că avem și noi 1% din solidaritate. Am obţine un milion", a transmis patronul Universităţii Craiova la Digi Sport.

Reclamă

Victor Piţurcă, în conflict deschis cu Mihai Rotaru

Piţurcă l-a acuzat deja pe Mihai Rotaru de minciună. A ţinut să asigure că nu el l-a îndrumat pe Octavian Popescu către FCSB şi că de vină ar fi fost salariul pe era dispus să îl ofere finanţatorul oltenilor. 

"Vreau să spun ceva despre Octavian Popescu. Am înțeles de la domnul Mihai Rotaru că eu l-am îndrumat pe Octavian Popescu spre FCSB. Minte. Minte cu o seninătate pe care nu am văzut-o la nimeni. La un moment dat îmi zice să merg să văd un jucător, l-am văzut pe puști, mi-a plăcut de el, i-am zis nu mai sta, cumpără-l. A, nu, că e jucătorul nostru, vreau să mai văd… L-am adus la echipa mare, am stat vreo opt, zece zile. Apoi mi-a dat telefon Giovani Becali. «Băi Piți, vezi că Octavian Popescu e jucătorul meu, e semnat cu mine». Foarte bine atunci. Ce se întâmplă? Rotaru voia să îi dea 10 milioane de lei salariu. 1000 de lei. Din momentul ăla nu am mai știut, am mai stat două luni și am plecat.

Ce au spus ei, că eu l-am dat lui Giovani! Ei au vrut să își acopere neglijența, să dea vina pe mine în fața suporterilor. L-am văzut în ziar, așa a declarat. Ce aș vrea să îl vândă FCSB, Gigi, cu vreo 30, 50 de milioane. Așa aș vrea. Dă, mă, frate, 90 de mii, el voia să tragă din bani vreo 20 de mii, să îi deea 70 de mii celui care îl deținea pe copil, proprietarul. Cum poți să spui așa ceva? Eu cu Gigi nici nu vorbeam măcar. I-am propus să îl aducem amândoi, jumi-juma. Eu am fost tâmpit că am mers la Craiova. Am fost patru luni de zile, am muncit patru luni… Ei erau învățați cu italienii, veneau la ora 11 și la 12 jumaătate plecau acasă. Erau vreo trei, patru jucători care complotau pe acolo. Băi, vezi de treaba ta, auzi, era răzmeriță pe acolo. Sunt și azi. Sunt câțiva”, a declarat, săptămâna trecută, Victor Pițurcă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”