Închide meniul

Ministrul Sportului din Turcia a ieşit la atac. "Rasismul este o crimă împotriva umanităţii. Paşii pe care îi face UEFA sunt vitali!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 6:48

Ministrul Sportului din Turcia a ieşit la atac. "Rasismul este o crimă împotriva umanităţii. Paşii pe care îi face UEFA sunt vitali!"

Profimediaimages

Turcii au pus tunurile pe Sebastian Colţescu

  • Sebastian Colţescu, acuzat de rasism
  • Mesaje vehemente venite din Turcia

Preşedintele Turciei, Recep Erdogan, a avut o reacţie imediată şi a condamnat ferm remarcile la adresa lui Pierre Webo. Şi ministrul Sportului a transmis un mesaj care nu lasă loc de interpretări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mehmet Kasapoglu cere măsuri drastice luate de UEFA

"Rasismul este o crimă împotriva umanităţii. Suntem alături de cei de la Başakşehir. Mesajul transmis este cel care va câştiga în sport. Paşii pe care îi face UEFA acum sunt vitali. Abordarea clubului nostru şi a comunităţii sportive este admirabilă. Preşedintele Turciei a urmărit acest incident încă din primul moment. Unitatea va învinge", a declarat Mehmet Kasampoglu, citat de superhaber.tv.

Arbitrii români au fost trimişi acasă. În locul lor, UEFA a desemnat o brigadă de arbitri din Olanda. Danny Makkelie va fi la centru şi va fi ajutat de Mario Diks, Marcin Boniek şi Bartosch Frankowsky.

Reclamă

Starul lui PSG, Neymar, a fost unul dintre jucătorii care şi-a dorit să iasă de pe teren imediat după ce a aflat ce remarcă a făcut Colţescu la adresa lui Webo. Brazilianul a postat un mesaj, pe contul său de Twitter, prin care condamnă orice gest cu tentă rasistă. "Black Lives Matter", a scris Neymar.

Reclamă

Postarea a devenit imediat virală. A adunat peste 270.000 de aprecieri şi a strâns peste 2.500 de comentarii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol