Închide meniul

Mircea Lucescu, lăudat după victoria uriașă reușită de Ucraina cu Spania! "Lui trebuie să îi mulțumim"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2020, 7:45

Mircea Lucescu, lăudat după victoria uriașă reușită de Ucraina cu Spania! "Lui trebuie să îi mulțumim"

Profimediaimages

Mircea Lucescu a primit cuvinte de laudă

De altfel, portarul Ucrainei și trei dintre cei patru fundași titularizați împotriva La Roja sunt antrenați la echipa de club de Mircea Lucescu. Antrenorul român a fost lăudat pentru aportul adus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, remarcat după ce Ucraina a învins Spania

Patronul lui Dinamo Kiev a fost cel care a ținut să aprecieze ajutorul pe care l-a adus "Il Luce" naționalei Ucrainei.

"În urmă cu două luni, cine și-ar fi imaginat că Zabarnyi va fi cel mai bun jucător al naționalei Ucrainei? Sau că Mykolenko nu va mai juca în stânga, ci va fi folosit fundaș central? Sau că Karavaev va putea face un meci grozav în flanc? Cui trebuie să îi mulțumim? Lui Lucescu, mai ales că i-a dat lui Karavaev timp suficient să joace și l-a adus în forma optimă!

Când i-am văzut pe băieți cum cântau la imn, am înțeles că va fi un meci pe viață și pe moarte. Au fost 11 gladiatori și un antrenor care a reușit să-i motiveze și să aducă spiritul victoriei. Felicitări, a fost prima dată în istorie când am învins Spania! Demonstrează încă o dată că jucătorii lui Dinamo Kiev pot evolua de la egal la egal cu Barcelona și Juventus", a declarat Igor Surkis, citat de sport.ua.

Dinamo Kiev va debuta în acest sezon din grupele Champions League chiar cu Juventus. Ucrainenii primesc marți vizita campioanei Italiei, de la care va lipsi Cristiano Ronaldo.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și