Închide meniul

Mirel Rădoi, certat de jurnaliștii britanici la conferința de presă: ”E corectă decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord?”

Gal Dorin Publicat: 19 noiembrie 2020, 5:58

Mirel Rădoi, certat de jurnaliștii britanici la conferința de presă: ”E corectă decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord?”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi a primit o întrebare ciudată la conferința de presă de după meciul cu Irlanda de Nord

  • România a câștigat la ”masa verde” cu Norvegia
  • Irlanda de Nord a terminat pe ultimul loc în grupă

UEFA a decis ca România să câștige la ”masa verde” meciul nedisputat cu Norvegia, iar acest lucru a făcut ca ”tricolorii” să termine pe locul trei în grupa, ducând la retrogradarea Irlandei de Nord în Liga Națiunilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii nord-irlandezi: ”Ce părere aveți despre decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord”

Mirel Rădoi a avut parte de un moment ciudat la finalul conferinței de presă de după meci. Un jurnalist nord-irlandez a întrebat dacă selecționerului i s-a părut corectă ”decizia UEFA de a retrograda Irlanda de Nord înainte de meci”.

După ce nici măcar translatorul nu s-a putut abține și i-a răspuns jurnalistului respectiv că decizia UEFA avea legătură cu România și Norvegia, nu Irlanda de Nord, Mirel Rădoi a avut un răspuns mai diplomatic.

Reclamă

”Mi-e greu să comentez în această situație deciziile pe care le iau instituțiile. Cu toții ne-am fi dorit să disputăm acea partidă cu Norvegia pe teren, indiferent de rezultatul final, pentru că noi aveam de luat o revanșă.

Ne-ar fi plăcut să jucăm acea partidă, dar din păcate nu putem să comentăm foarte mult deciziile pentru că au fost luate și nu putem să le schimbăm”, a răspuns selecționerul.

Reclamă

România a câştigat la "masa verde" duelul cu Norvegia

Naţionala României a primit o veste excelentă chiar înaintea meciului cu Irlanda de Nord. UEFA a decis că tricolorii au câştigat la "masa verde" partida cu Norvegia, din Liga Naţiunilor, care trebuia să se dispute pe 15 noiembrie.

Nordicii nu au putut face deplasarea în România după ce s-a depistat un caz de Covid-19 în lot. Autorităţile medicale nu şi-au dat acceptul de a pleca de la Oslo.

Decizia luată de UEFA nu este una definitivă. Poate fi atacată de oficialii Federaţiei Norvegiene de Fotbal la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

"Comitetul disciplinar al UEFA a analizat, astăzi, meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde meciul cu 0-3. NFF are cinci zile pentru a solicita justificarea. După aceasta, NFF va decide dacă va face apel", a fost anunțul făcut de norvegieni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 8:33
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România – Irlanda de Nord 1-1: „Poate juca și la Inter!”
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României
Echipa naţională • 23 mart., 8:16
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României: „E o problemă, se vede. Asta să facă până la EURO 2024!”