Închide meniul
EXCLUSIV

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira. De ce a refuzat transferul în China, la Shanghai Port

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2022, 13:39

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira. De ce a refuzat transferul în China, la Shanghai Port

Florin Tănase şi-a decis viitorul după ce şi-a reziliat contractul cu Al Jazira

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimediaimages

S-au aflat motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte transferul în Emiratele, la Al Jazira. Aşa cum Antena Sport a anunţat în exclusivitate, golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 a acceptat oferta arabilor şi va pleca de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care a îmbrăcat tricoul roş-albaştru în ultimii şase ani a fost dorit cu insistenţă de chinezii de la Shanghai Port. Tănase a tras de timp, în aşteptarea unei alte oferte şi visul i s-a îndeplinit în cele din urmă.

Motivele care l-au făcut pe Florin Tănase să accepte oferta lui Al Jazira

Florin Tănase a fost tentat cu un salariu chiar şi mai mare mare de Al Jazira. I s-a pus pe masă o înţelegere pentru 2 ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, şi 1.2 milioane de euro pentru fiecare sezon. Nu banii au contat decisiv atunci când internaţionalul român s-a hotărât şi a bătut palma. Familia a fost pe primul loc, apoi situaţia materială!

Din sursele noastre, atacantul de 27 de ani şi-a dorit să fie cât mai aproape de familie şi să ajungă cu uşurinţă în România. Zborul din Bucureşti până în Abu Dhabi este de mai bine de trei ori mai rapid decât cel până în Shanghai. Soţia lui Tănase, Medeea, a născut în luna martie, aşa că fotbalistul a încercat să ajungă cât mai rapid cu putinţă acasă.

Mai mult decât atât, în China sunt mari probleme din cauza pandemiei de Covid-19. Pentru Florin Tănase a contat şi faptul că are şanse mai mari să fie convocat din Emirate. Nu îşi doreşte să iasă din circuitul naţionalei şi speră să fie chemat de Edi Iordănescu la meciurile din luna septembrie, din nations League.

Reclamă

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Florin Tănase era cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, moment în care patronul roş-albaştrilor a anunţat că acesta se va transfera. Recent, căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial.

Prima imagine cu fiul căpitanului de la FCSB

Florin Tănase a trecut prin momente magine în luna martie. Fostul căpitan al lui FCSB a devenit tată. Soția lui, Medeea, a născut un băieţel.

Reclamă 4 / 0/3

Soția celui mai bun marcator al roş-albaştrilor din ultimii ani a postat prima fotografie cu noul membru al familiei. „Casa noastră e plină de iubire!”, a scris Medeea, pe Instagram.

În luna septembrie a anului trecut, Florin Tănase și Medeea au făcut cununia civilă, iar la eveniment au participat mai mulți fotbaliști de la FCSB sau care au trecut pe la echipa lui Gigi Becali.

Nașul de cununie a lui Florin Tănase a fost Vlad Achim, fotbalistul lui FC U Craiova 1948. Cei doi au fost colegi atât la Viitorul, cât și la FCSB.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și