Închide meniul
Video

Mutarea negociată de Adrian Mititelu chiar înainte să fie încarcerat. Cine poate deveni preşedinte la FC U Craiova. "Niciodată nu voi refuza această echipă!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2020, 19:34

Poliţia a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violente împotriva bătăuşilor care au agresat jurnaliştii la arestarea lui Mititelu. Gabi "Blondul", "Gogoaşă" şi Mititelu junior sunt printre ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu, audiat de poliţişti

"Au fost identificate toate persoanele prezente la fata locului, o parte dintre acestea fiind audiate in seara zilei de ieri si-n aceasta dimineaţa", a transmis Mihaela Gârd, purtător de cuvant I.P.J Dolj.

Mititelu îşi lasa fiul să conducă clubul cât timp va sta în închisoare. Mircea Bornescu se înţelesese cu Mititelu să vină preşedinte la Craiova din Liga 2.

"Să fie tare, pentru că eu îl ştiu un luptător. Niciodată nu am refuzat Universitatea Craiova şi niciodată nu o voi refuza", a declarat Mircea Bornescu pentru AS.ro.

Fanii Craiovei din Liga 1 i-au urat la mulţi ani, pe Facebook, lui Mititelu, după arestare.

Reclamă

"Este treaba lui Mititelu, fiecare cu necazurile şi cu bucuriile lui", a spus Sorin Cârţu.

 Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”, este decizia luată de Curtea de Apel din Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Patronul lui FC U Craiova a ajuns după gratii
  • Fiul lui Adrian Mititelu a fost audiat de poliţişti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și