Închide meniul

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 6:52 / Actualizat: 13 mai 2021, 17:26

Neymar – Cristiano Ronaldo – Mbappe, atacul letal al lui PSG! "Vreau să joc alături de Cristiano"

ProfimediaImages

Neymar, declaraţii inedite despre Cristiano Ronaldo

  • Neymar îi face lobby lui Cristiano Ronaldo
  • CR7 ar putea pleca de la Juventus

"Vreau să joc alături de Cristiano Ronaldo. Am evoluat pănă acum alături de jucători mari precum Lionel Messi sau Kylian Mbappe, dar nu am jucat niciodată alături de el", a spus Neymar, citat de GQ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, situaţie critică la Juventus

Trecerea lui Cristiano Ronaldo la PSG, în această vară, nu ar fi una imposibilă. Asta dacă ţinem cont de o mare problemă cu care se confruntă Juventus. Bianconerii au şanse din ce în ce mai mici să mai prindă ultimul loc de Liga Campionilor şi e greu de crezut că lusitanul ar accepta să evolueze în altă competiţie. 

Cu doar trei etape rămase de disputat, Juventus e pe poziţia a cincea, la trei puncte de Atalanta şi Milan şi la o patru de locul 4, ocupat de Napoli, care are şi un meci mai mult disputat. La prima vedere, doar pe napoletani ar mai avea şanse "Bătrâna Doamnă" să îi depăşească.

Reclamă

Dar trebuie ţinut cont şi de faptul că, la egalitate de puncte, Juve are golaveraj inferior. La acest capitol, bianconerii stau mai rău şi în cazul în care vor termina cu acelaşi număr de puncte cu Atalanta sau Milan.

Nu în ultimul rând, în ultimele trei etape, Juve va juca în deplasare cu Sassuolo şi Bologna, dar, cel mai important, la Torino, cu Inter. Chiar dacă sunt deja campioni, rivalii piemontezilor vor da totul pentru a-i încurca pe bianconeri. Cel mai probabil, Conte nu a uitat de scandalul incredibil avut cu Andrea Agnelli, în timpul meciului dintre Juventus şi Inter (0-0), care a dus la calificarea juventinilor în finala Cupei Italiei.

Reclamă

Neymar, contract uriaş cu PSG

Neymar a sărbătorit noul contract cu o postare specială pe rețelele de socializare. "Istoria continuă. Haide Paris!", a scris Neymar, alături de o fotografie cu el și tricoul lui PSG.

În mod incredibil, Neymar a acceptat un salariu mai mic ca să rămână la PSG. Până acum, starul brazilian câștiga 36 de milioane de euro/an, net.

După prelungire, Neymar va avea un salariu de "numai" 30 de milioane de euro/an, net, scrie L'Equipe. Există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe. Câștigarea Champions League îi va aduce acestuia o avere.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe